Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Továbbra is pszichés problémáim vannak a tétmeccsekkel. Viszont arra gondoltam írok egy jellemzést a partnereimről:

    Misi - 61 - Nem játszik különösebben gyorsan de elég biztos a játéka, biztos a szervája és vannak trükkös ütései, különösen az ejtése. Rutinos, évtizedek óta játszik. Intelligens, jó vele játszani. Nem szokott hülyeséget mondani, nem jártatja fölöslegesen a száját. Nagyjából csak Slazenger Wimbledon labdával hajlandó játszani.

    Józsi - 40 körül - Egész jó ütései vannak, emellett megvannak a jellemző hibái. A szervája nem biztos, de van hogy kemény. Mindig kéretlen tanácsokkal, észrevételekkel lát el, ami néha zavaró.

    Robi - 32 - Sose tanult teniszezni ami meglátszik a játékán. Nincsen labdatartás, a szervája csapongó, néha bejön neki egy ejtés. Egy időben felcseszetem magam azon hogy nem tudom megverni ami egyrészt azért volt mert túlzottan akartam, másrészt azért mert az összevissza ütött labdáit nehéz sokszor visszaadni. Egy ideje inkább labdatartásra játszom vele, nem meccset. Baszogatom hogy húroztasson már mert 1000 éves lepuhult gyári húrral játszik. Őt nagyon meg fogom verni ha egyszer úgy állunk neki játszani hogy szerva ügyileg jó passzban vagyok és beütök neki egy meccsen 5-8 ászt plusz jönnek a másodikak is.

    Zoli - 50 - Pár éve tanulhat teniszezni, nincs túlzottan meccs rutinja. A szervája egyre veszélyesebb. Sokat hibázik. Nehéz vele játszani mert összevissza mennek sokszor a labdái. Fejlődőképes.

    Zoli - 42 - Heti 1 párost játszik de nagyon labdabiztos. Ritkán ér rá. Jó vele ütni, jól lehet gyakorolni vele a labdatartást. Nem tudok rájönni mitől annyira magabiztos, mellette intelligensen játszik. Magas, emiatt más szögben pattannak a szervák, hátrébb kell állni.

    Feri - 40 - Keményen üti. Jók a szervái is, labdabiztos, keveset hibázik, van erő a játékában. Nem meccset játszottam vele eddig, baromira lefáraszt, lehet fejlődni vele.

    Prioritás avagy kivel mennyire szívesen játszom:
    1. Feri
    2. Misi
    3. Zoli 42
    4. Józsi
    5. Zoli 50
    6. Robi

    Gondolkozom azon, hogy az utolsó kettőt "le kéne építeni". Idegesít valamilyen szinten a játékuk.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák