Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tenda N6 / N60 / N80 / W1800R
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #200 üzenetére
Picikét durva voltam.
De a falra akasztva úgysem látszik ez a gányolás,és az egér se igen kakál bele. Mondjuk ehhez is szét kellett szedni (nekem, nektek bátor próbálkozók már nem).
Persze fogászati fúróval szétszedés nélkül is megoldható és nem sérül a panel.
Mindenesetre a vállalkozó szelleműeknek ezután már pofonegyszerű lehet a művelet.
Gyerünk! Adjatok neki!HAJRÁ!!!!!!
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #203 üzenetére
Köszönöm !
Mondjuk egy éccaka szenvedés + 1 délelőtt volt a műtét.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
Nincsmit, de mondjuk pont az AEGA, r0by munkája!
http://asus.ebond.hu/2008/12/26/aega-v11/
Én csak kicsit átszíneztem, bepirosítottam a Tomato-hoz. Elvileg van ilyened is, ha nem tévedek...
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #206 üzenetére
r0by-nak is köszönöm!
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #206 üzenetére
Ezt a kéket még nem láttam.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #209 üzenetére
-
MODERÁTOR
Hmm... Ez még a régebbi, kevesebb infóval. Az újabbat feltoltam ide, cseréld ki ha gondolod, mindkét mappában.
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #211 üzenetére
Na most le vagyok maradva. Mit is , hogy is? A zipben egy darab file van ... ???
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #213 üzenetére
-
csixy
addikt
Köszönöm!
Ha már paradicsom van rajta , akkor a szokásos FW feltöltés menűből , NVRAM törléssel és utána az optware feltöltés is mehet az asusruter besaba com oldalról.
Ha még gyári , akkor CFE megállítás soros porttal és úgy ....Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
Igen! De pipáld be hozzá azt is ,hogy a régi NVRAM tartalom törlésre kerüljön.
Újraindulás után pedig mégegyszer törölném a biztonság kedvéért az NVRAMot.
A kisebbik firmet tedd fel (7.9MB).Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #221 üzenetére
Szia!
Köszönöm kérdésedet!Igen működik szépen. Egyenlőre idő híján még az extra funkciókat nem kezdtem el használni,de már lassan megleszek a kerttel és rávetem magam a témára.
Hibátlanul megy a Shibby féle szofttal.
Most van valami kínja a Prohardvernek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tthom
senior tag
válasz Intruder2k5 #222 üzenetére
Helló!
Nem, még nem, mert működik a mostanival is rendesen és a szabadidőmben meg belevágtam projektekbe (központosított arduino alapú hőmérő a lakásba, DIY itx számítógépház) és nem akartam megkockáztatni, hogy 1-2 óra elmenjen a router visszaállítással, mert a másikaknak így is kb. végtelen idő kell..
De nincs elfelejtve.
-
Tekergek
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Tenda N60 Wireless N600 Dual-band Router-t.
Azt tapasztaltam, hogy rendszeresen eldobja a netet, disconnectál.
Frissítés után már a port nyitás se nagyon akar működni, egyszerűen nem nyitja ki.
Azt vettem még észre, hogy nagyon melegszik, szinte éget, ha megfogom. Ez normális?FW-t frissítettem, jelenleg ez van rajta:
US_N60_BCM_ V2.0.4.1_ENVan esetleg hasonló tapasztalatotok? 72 órás garba kicseréltessem?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Üdv!
Bár a forgalom nem túl nagy itt, de előfordul többféle Tenda router is, így a topikot átneveztettem Tenda N6 / N60 / N80 / W1800R névre.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #228 üzenetére
Van rá Shibby féle Tomato.
-
MODERÁTOR
-
csixy
addikt
válasz Intruder2k5 #230 üzenetére
Mostanában inkább a kert ...Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
eagleye
csendes tag
Hali!
Én is vettem egy N6-ost (mivel csak ez volt raktáron) és hát kábelen suhan a net, de wifin nagyok a bajok. (megjegyzem windows10-em van fenn)
A firmware-ről azt írtad, hogy a support állítása szerint majd frissítik. Nos ez 2013-as írás, és jelenleg 2015 van, de konkrétan én nem találtam frissebb verziót. Van e erre valami megoldás, mert megesz az ideg.
Segítséget előre is köszönöm!ui.:Látom hogy mindenki a potatoe-t használja, de én félek tőle, és a gari is veszélybe kerülhet miatta.
Még egy kérdés, erősen felmelegszik, ez normális e, másnál is fent áll ez? (jah már visszaolvasva látom igen)Üdv!
Péter[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szia!
HAL-9000 egy jó ideje távozott a fórumról, tehát onnan ne várj választ.
(* A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük. )Az alternatív fw nem krumpli, hanem Tomato, de végülis mindegy, csak gondoltam pontosítok. Ha a gyár nem adott ki frissítést, akkor más választásod egyébként sincs, vagy váltasz, vagy megszokod a helyzetet.
Egyébként konkrétabban mit takarnak azok a nagy wifi bajok?
[ Szerkesztve ]
-
eagleye
csendes tag
Tomatoe ok a minion-ok bezavartak
Annyi hogy wifin, szinte nem megy a net....laggol, akad, és úgy meg mint egy vénember....használhatatlan. Rendeltem egy kétsávos , wifi stick-et, ma jön meg, abban van a reményem. 5ghz-es sávon hátha menni fog. Ha nem akkor fejre állok.
Jah és mindez szerintem a win10 miatt lehet, a kompatibilitás bibi, mivel a telefonok mennek, amik iphone 2sávosok... vagy a másik a rooter bibis, mert made in csájna.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
eagleye
csendes tag
válasz Intruder2k5 #236 üzenetére
Tuti nem, mert a munkahelyen vagyok, de azért köszi a választ. Ha este nem megy, akkor írok. Max visszaviszem , és veszek helyette egy asust.
-
MODERÁTOR
-
tthom
senior tag
válasz Intruder2k5 #238 üzenetére
Amúgy nálam teljesen stabilan megy az N80as.. Soha rosszabb routert. Van wifi jel mindenhol a lakásban, 70mb/s-el tudok írni a NASra, szóval majdnem gigabittel megy, mondjuk ott valszeg a winchi korlátoz, mert csak egy Green.. Jó, meleg, mint a zállat, de tök mindegy, mindegyik tönkremegy egyszer.
-
eagleye
csendes tag
válasz Intruder2k5 #238 üzenetére
Egy társasházban lakom, kb 10 másik routert lát a gép, ennyi. Most olvasom, hogy az 5ghz-es sáv jelerőssége is nagyobb, és ugye kevesebben is használják még, szal tényleg ebben van a reményem. A win10 meg úgy néz ki hiba volt egyelőre még, mert nagyon kiforratlan, és nem kompatibilis semmivel sem. Na de hátha idővel.
Ha másnak megy és nem löki le órák múlva se, akkor nyugodt vagyok, ma este letesztelem!!!! Köszi!
-
MODERÁTOR
"Most olvasom, hogy az 5ghz-es sáv jelerőssége is nagyobb"
Ezt hol olvastad? Csak mert az 5GHz előnye a sebességében van, mivel a frekvencia jóval magasabb, pontosan kétszer akkora mint 2.4GHz esetén, így azonos időegység alatt dupla mennyiségű adat vihető át rajta, viszont ugyanezen okból (frekvencia) a falak és egyéb tereptárgyak jobban csillapítják azt. Magyarul, a router közelében nagy eséllyel gyorsabb az 5GHz, viszont nem is fed le akkora területet mint a 2.4GHz.
-
MODERÁTOR
-
tthom
senior tag
válasz Intruder2k5 #242 üzenetére
Jaja, a gyárival néha a wifi rész instabil volt..
-
eagleye
csendes tag
válasz Intruder2k5 #241 üzenetére
Hali! Sajnos a 2,4 GHz-et látja a gép. A telefon látja az 5 GHz-et is de a számítógép nem látja. Miért nem látja a gép vajon? A Windows 10 miatt esetleg? Tipp?
-
MODERÁTOR
-
eagleye
csendes tag
Még annyi, hogy vettem egy direkt egy dual band-es wifi Sticket, és mégse. Én csak arra tudok tippelni, hogy a wifi stick nem kompatibilis a windows 10-el.😢 köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
eagleye
csendes tag
válasz Intruder2k5 #247 üzenetére
Megnézem! Isten áldjon a sok önzetlen segítségedért! ✌🏾️
-
eagleye
csendes tag
válasz Intruder2k5 #247 üzenetére
Na annyit elértem, (eszközkezelő tul-ban,spec. beáll. csak az 5ghz engedése)hogy most már csak az 5ghz-et veszi (még mindig nem látja de veszi😅) , és mutatja is, hogy 300mbit sebességre képpes, ennek ellenére a speedtestes eredményem fostalicska, de szó szerint, aminek nem értem az okát. Ma estét még rászánom, ha nem megy holnap router csere, biztos ami biztos. Ez van sprite. Még egyszer köszönöm! Ha tudok valamit írok, hátha más is okosodik belőle!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest