Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
-
qamu74
őstag
Köszi a válaszokat srácok,az áttetsző ikon lesz a megoldás,ahogy néztem a MYCOLORSCREEN-en a tutorialokban.
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Betűtípust (font) hogyan kell cserélni, vagyis hova, melyik mappába kell másolni? -
zozyk
addikt
válasz Ádám16 #11709 üzenetére
Telepíthető font-ok vannak...
All flip fonts organized
XDA-ról szedtem párat.. -
Ádám16
addikt
Köszönöm szépen!
Még lenne egy fontos kérdésem. Szeretném megcsinálni a Holo Cards dizájnt a telefonomon, de az első 3 pontnál megakadtam. (a többivel nem lesz gondom)
1. Place .mtpref files from HC_Text.zip in the MinimalisticTextPreferences folder in your sdcard directory.
2. Place ‘home—1358621776.xml’ from Fonts.zip to the Simple Text/styles folder in your sdcard directory.
3. Place the 2 Roboto fonts from Fonts.zip into a folder that you use for fonts (might have to be a sub-directory)
A helyzet az, hogy lehet, nem sok köze van hozzá, de nincs rootolva a telefonom, és nem látom a mappákat, se TC-el, se ES File Exp-el. Alapból látnom kellene a mappát, ha feltettem a Minimalistic Text programot?
Illetve ez a 3 pont mindenképp szükséges az elkészítéshez? Már az sem érdekelne, ha nem az lenne a betűtípus, annyira idegesít, hogy nem találom a mappákat. -
MODERÁTOR
válasz Ádám16 #11715 üzenetére
Szia!
A MinimalisticTextPreferences mappát csak akkor látod, ha már készítettél egyet is és azt elmented, de szerintem kézzel is létrehozhatod.
A 3. lépés meg annyi, hogy az SD gyökerében létrehozol egy Fonts nevű könyvtárat, és a minimalistic text beállításaiban megadod neki azt a mappát, hogy onnan vegye a fontokat.
Itt találod ezt a beállítást: appdrawerből indítod a Mnimalistik-ot és menü/globális beállítások/Fonts folder
és itt betallózod neki a mappát. -
faber24
őstag
Font cserere meg:
Vagy tedd fel ROM ToolBox-ot es megtekintheted-letoltheted-automatikusan alkalmazhatod a neked tetszo fontot (sok mas hasznos dolgot is tud mondjuk)
[ Szerkesztve ]
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
mgaben
senior tag
válasz RaZroX #11718 üzenetére
Már bocsi, de ezt sose értettem. Nekem a GB-n alapból benne volt a power menüben az ICS-en meg hangerő le+power gomb. Sony Ericcson-on... milyen készülékek ezek, hogy root nélkül nem megy csak körülményesen?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Adamis
őstag
válasz szezso15 #11725 üzenetére
Faded Blue, de egyedi betűtípussal (Rom Toolbox-szal cserélve...)
-
TooN
aktív tag
válasz wertigo1984 #11649 üzenetére
Hogyan raksz ki alulra 7 ikon, az alap kepernyore meg 6 ikon?
Ez milyen keszulek? Vagy programmal tudod ezt is mosositani?...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
csabám
addikt
-
rum-cajsz
őstag
Akadt egy kis problémám, és nem tudom, hogy a launcher béna, vagy én.
Próbáltam csinálni egy új képernyőt, és nem tudom beállítani, hogy a widgetek között ne legyen szünet.Holo Launcher HD
10x8
margó nincs
dokk és értesítési sáv kikapcsolva
automatikus kitöltés bekapcsolva.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
VD
őstag
válasz rum-cajsz #11737 üzenetére
Az szokott a trükk lenni, hogy extrém nagyra teszik a rácsot 25x vagy 30x20-ra (az arányokkal a kijelző felbontástól függően kell játszani) És ezen húzod szét a widgeteket 5x5-re vagy nagyobbra.
A másik megoldás, a fentebb is említett háttér szerkesztés és utána valamelyik több hátteret is kezelő alkalmazás használata. -
tesoh
tag
Valaki meg tudná nekem csinálni azt, hogy a fekete háttér átlátszó legyen? Hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz rum-cajsz #11737 üzenetére
próbáltam csomó mindent és mégsem megy.
Pedig a Holo Launcherben van olyan opció is, hogy töltse ki a widget a helyét, és úgy sem jó.
Az az érdekes, hogy ha egyel szélesebbre veszem, akkor jó lesz a magasság, de akkor meg az elejére kerül egy üres sáv.Azt hiszem feladom, és így használom, vagy keresek más UCCW beállítást.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt