Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
Csak olyan oldalakon gyűjtögetek amiket a fórumban is szoktunk ajánlani, de ha megnézed a mostani aláírásom, láthatod, hogy most már gyárilag adják a vírusokat.
"A Leagoo elismerte, hogy trójai van a telefonjain.
https://mobilarena.hu/hir/a_leagoo_elismerte_hogy_trojai_van_a_telefonjain_e.html"[ Szeretkezve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Golden9 #1103 üzenetére
Ezért nem veszünk ilyen telefonokat sem.
Kínaiból a Huawei után talán a Xiaomi lenne még az, amit már mernék megvenni. Sőt egy bizonyos árszint alatt csak a Xiaomi maradna, mivel a Huawei nem tűnik erősnek az olcsóbb kategóriában, a Samsung meg már ki is vonult onnan.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz Dilikutya #1104 üzenetére
Xiaomival nem lősz mellé... A másodtelefonom egy sok sok éves redmi 1. Mai napig jól működik, csak már kicsit viseltes. Az újabbak meg (szerintem) ár/érték bajnokok. Mondom ezt úgy, hogy s8+ a fő telefonom...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz batman91 #1108 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy ez most szemét, vagy aranyos.
Memories of a VagabondSzerk: Kártyás, tehát jó.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
zseko
veterán
válasz Golden9 #1103 üzenetére
Hagy ne jellemezzem mit gondolok ezekről a nevenincs 'csájna' telefonokról
(na meg aki 10k spórolásért ilyet vesz.
Na és akkor még nem is szóltunk a play áruházon kívüli apk beszerzésről, és hagyjuk is ezt a sz@rrágást egy 200k-s telefon mellett (mert az a szint már az, mikor valaki sajnálja fél liter üdítő/1-2 gombóc fagyi/stb. árát akkora értékű telefon mellett. Bezzeg cigire/piára/hétvégén 10k-t elb.szni, arra telik.))Na de hagyjuk is a témát, az ingyen játékokat én is szeretem, mégsem ugrok rá mindegyikre csak azért, mert ingyenes
HR24.hu
-
Golden9
addikt
Az én telefonom nem került 10K-ba, és ugyanolyan messzire tudok vele beszélni mint a 100-200K-sokkal . Kaphattam volna jobbat is, de minek? Azt a pénzt inkább félreteszem a következő csilliárd forintos VGA-ra, vagy egy, trilliós fényképezőre, azok jobban bejönnek.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
zseko
veterán
válasz Golden9 #1115 üzenetére
Én kütyümániás vagyok, úgyhogy az én telefonom nem volt olcsó... Még az elején belefutottam pár hulladék androidosba, azóta inkább választom a drágább, de normális használati élményt. A másik kettőnél viszont hasonlóképp gondolom mint te
Egyébként akinek nem inge, nem veszi magára, és nem rád utaltam, de remélem ez egyértelmű volt
Az Abby's Oddworld-öt azért begyűjtöttem
HR24.hu
-
Kelecar
aktív tag
Ennek nem itt a helye de ebbe közbe kell szólnom. Én is kütyümániás vagyok, dolgoztam is a Telekomnál mint mobiltudós így elég sok telefon megfordult a kezemben. Az előző telefonom Samsung Galaxy Note 4 volt amit bár nagyon szerettem 3x kellett gariztatnom. Mind3x cserélték 2x refurbished telefonra végül csereigazolással egy vatta újra. Az sem bírta sajnos egy évig, alaplap hibás lett. Akkor kellett vennem gyorsan egy telefont és mivel nem volt tervben csere olcsón akartam megúszni ezért vettem egy Xiaomi Mi Mix 2-t ami bár a többi flagshiphez képest olcsó, a Xiaomi-nek a legdrágább és legprémiumabb készüléke volt. Előtte is csak jó tapasztalatom volt a Xiaomi termékkel, de mióta használom le van esve az állam, hogy ilyen jó hardvereket ilyen jó anyaghasznalattal ilyen szép design-ban össze tudtak rakni, ráadásul nevetséges pénzért. Persze megvannak a maga hátrányai de maga a készülék kifogástalan. Szóval ennyit a csájna telefonokról. Vannak amik valóban gagyik, de a Xiaomi egy prémium márka aminek már igen jelentős a piaci részesedése, de szerencsére még nem szálltak el az áraik úgy mint minden más gyártónak. Remélem így is marad
-
zseko
veterán
válasz Kelecar #1117 üzenetére
Tényleg nem ide való már amúgy én a valóban a mindenféle nevenincs csájna telefonokról szóltam. Ha nem a fotós képesség lenne az egyik elsődleges helyen amit várok egy mobiltelefontól (abba most ne menjünk bele, hogy mobillal fotózni és valóban fotózni nincs is értelme az összehasonlításnak, viszont a mobil mindig velem van, ezért van elvárásom ebben az irányban), akkor szinte 100% hogy Xiaomi-t veszek. Ár/érték tekintetben szinte verhetetlen. Tudom, hogy nem egy kínai telefon, vagy termék van, ami valóban jó.
NA, de most már szóljon arról a topik amiről szólnia kell, várjuk az ingyenes játékokat
HR24.hu
-
Golden9
addikt
Edges 2
Steam-es , de nem kártyás .[ Szeretkezve ]
-
orientcx
őstag
válasz Kelecar #1117 üzenetére
Könyörgöm!
Ilyen szót, hogy "kütyü" férfiember nem használ!
Ezt hagyjuk meg a nagyon szőkéknek, a mégszőkébbeknek, az annál is szőkébbeknek, meg Selmeci Gabriellának, esetleg Kabát Péternek külön engedéllyel(Pákó ugye az "ü" betűk miatt nem jöhet szóba)
Amúgy nekem S5-ösöm van a megjelenése óta(asszem négy éve jött ki), és azóta is tökéletesen működik mindene. Okát sem látom lecserélni.
Bocsi a dupla offért.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
Először a számítógépre kell telepíteni az ingyenes Nox Player-t, ebben van a virtuális Android-os telefon. El kell indítani, majd a telefonos böngészőn belül, telepíteni kell rá egy vírusirtót (pl: az ingyenes ESET-et), majd a Monument Valley-t.
orientcx - Ha nincs telefon, jó ez a kis virtuális ketyere is .
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
orientcx
őstag
-
nagyúr
Sírok gyerekek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Latza
aktív tag
Steamen ingyenes a Stories: The Path of Destinies.
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Golden9
addikt
Arcane Double Pack Deluxe Kártyás.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
JellyNoid Már levették a Steam-ről. Óvodás színvonalú játék.
[ Szeretkezve ]
-
orientcx
őstag
Szerintem ha valaki nagyon akarta, akkor azért tudta követni, mire gondoltam, de semmi gond, végül is a humorérzék nem kötelező kellék a fórumozáshoz
Golden9 - Guruló holmikról nem tudok, de nem vagyok bolond, anyám kivizsgáltatott
Most már biztos, hiába ez a mottóm, úgy tűnik tényleg nem tudom elégszer leírni.
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
"Kopár Gyopár"a jóságos bérgyilkos.
[ Szeretkezve ]
-
Espla
aktív tag
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
All Guns On Deck és GooCubelets: RGB Egyik jobb, mint a másik.
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest