Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Az oké, hogy tőke meg kockázatkezelés, de ha tudod mi mozgatja az árfolyamot akkor kb a lényeget tudod, ezért mondtam részvénynél azért 1xűbb, viszont ott beüthet olyan baki amivel lehet 0-zni is, pl a mostani öko katasztrófa az xy alu gyártó céggel, ha az egy nyrt és voltak/vannak részvényei a piacon bármilyen jól is mentek most gondolom sikerült 0 közelire amortizálni őket, azért devizapároknál ez nincs, viszont globálisan nézni hogy mi mozgatja pl a $ árfolyamát azért nem ilyen 1xű, de biztos le lehet 1xűsíteni idővel. De biztos sok oldalról lehet megközelíteni a sikeres tőzsdézést, majd meglátjuk mi vezet eredményre.
Dzoli: Elméletben jól hangzik, gondolkodtam mennyi tőkével indulnék neki, de majd még meglátom. 500-3000$-ig gondolkozok, de ez nagyban függ attól milyen eredménnyel zárom a próbaidőszakot. Az biztos, ha 2k $ tőkével indulok nyereséget nem fogom bennhagyni, hó végén kiveszem mindet. 500$-nál meg én is hasonlót terveztem amit elmondtál, annyi megkötéssel, hogy 1k $ elérésig nem venném ki a profitot.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest