Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Cocos 2. #31630 üzenetére
Neked is tudom javasolni, hogy nézd meg a jelerősséget és a jelminőséget, gyenge és túl erős jel is tud galibát okozni, van olyan TV ahol kijön a gond és van ahol nem, de érdemes a kábelezést is ellenőrizni, illetve a csatlakozókat, de ha nem 3x-os árnyékolású a koax kábel az is tud csodát művelni, könnyen összeszedi a DVB-T és a mobil telefon tornyok jeleit.
Érdekes, hogy mostanában több Vodás is panaszkodott TV adás gondra.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz Cocos 2. #31634 üzenetére
A jelerősség problémára nem egyformán reagálnak a TV-k volt egy Samsung TV-m ami nagyon nem szerette a túl erős jelet, szétesett a kép, vagy be se töltött a TV csatorna, leginkább HD-s adásoknál volt a gond, érdekes módon egy régebbi Samsung TV-n ez nem jött ki, ott tökéletes volt a kép, majd bejelentettem hogy valami nem stimmel a TV adással, kijöttek a szerelők megmérték a jelet, és egyértelműen túl erős volt a jel, még a műszerük szerint is, beraktak egy csillapítót és a hiba teljesen megszűnt, amúgy ez a hiba 2x fordult elő eddig, legelőször még a lépcsőházban volt jelerőssítő, azt kellett visszavenni, majd mikor a Digi mini nodokat osztott optika mellé ott is kijött a mini nod hibájából, egy egész szállítmány túl erős jelet adott, itt rakták be a jel csillapítót, azóta hibátlan.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
nicu71
addikt
válasz Cocos 2. #31634 üzenetére
Újraindítás a menüben is van valahol,de egyszerűen kikapcs,esetleg áramtalanitás 10 mp,és ennyi.Nekem is régi UPC kártya van,sokak szerint azt osztogatják mai napig,átcimkézve, úgyhogy emiatt nem kell csere valószínűleg.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz Cocos 2. #31788 üzenetére
Na azt nem tudom....
Philipset tudom ott a szerviz jön érte és viszi el a saját autójával, ha van doboz akkor attól függ jár-e környéken akkor ők viszik/hozzák, de ha nem és gyorsabb akkor futárralELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
DeadmaN89
csendes tag
-
freeland0806
kezdő
válasz Cocos 2. #33366 üzenetére
Szeretnék én is a szerencsések közé tartozni. De amúgy meg ha akad is, ha mondjuk egy filmen belül annyiszor beakad, hogy egy kezemen megtudom számolni az még nem is zavarna. Megnéztem Euronicsban hát maradjunk annyiban, hogy ha többet szánnék Tv-re sem biztos, hogy Oledet vennék ehelyett. Már csak a beégés miatt sem, nálam meg ugye sokat megy relatíve. Fekete szerintem brutál, fényerő is pont jó (nekem még sok is). Az akadást nem tudtam tesztelni, mert hirtelen ötlettől vezérelve tértem be az üzletbe futólag rálestem.
Tv adást amúgy nem nézek már nem is tudom hány éve. Streaming az viszont minden mennyiségben. Dehát szerintem ezt a TV-t bűn tv adásokra használni. 480P-s vagy full hd-s csatornákat nézni. Sport az más azt aláírom. Ennek a TV-nek 4K kell fasza filmek meg játékok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.