Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
50DP600-am van. Tegnap a Netflix elkezdte a "We're having trouble playing this title right now" hibat produkalni.
Kihuztam egy orara, nem segitett. Factory reseteltem, nem segitett. Max. 1 perc utan dobja a hibat. A sajat tesztje szerint jo a halozat, 75 Mbps-t mer, kabellel hasznalom. Mit lehet csinalni?
Ugyanazzal a kabellel desktopon mukodik, tehat a TV-vel kell legyen a gond.
A leirasban nem talaltam, van esetleg vmi meg hardabb reset? Bizonyos tipusoknal van a panelen gombos reset, de itt nem talaltam ilyet.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
eisento
addikt
Skacok tv-n levo youtube-ra nincs okossag a reklamok eltuntetesere? (a havidijon kivul)
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
viharhozo
addikt
válasz Aguinaga #11653 üzenetére
Ugyanaz van wifin is. Vagy el se indul, vagy megy egy percet es utana fixen dobja a hibat.
A Netflix appnak van sajat halozati teszteloje, aszerint minden oke. A YouTube is megy rendben.
Feltetelezem, a Netflix app teleszemetelte magat, azt kene vhogy torolni. Ha USB-rol csinalok vmi firmwarefrissitest akar ugyanarra a firmware-re, az segithet?
-
BudaH
csendes tag
Sziasztok, c728-as tévémhez szeretnék venni pendrive-ot amiről filmeznék, 64gb-t. Milyet ajánlanátok?
-
Saccco
nagyúr
Belső tárhelyről hogyan lehet vajon telepíteni?
TV Bro böngészővel sikerült letölteni, de egyelőre nem akarja semmi sem telepíteni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
jeni
félisten
a 64Gb verzióból ha lehet ne a legkisebb méretűt vedd mert az tud melegedni.
persze az is hozzá tartozik,hogy ebben viszont alul teljesít a TCL C728 mert csak USB 2.0 csati van rajta.
gyárilag inkább a USB.3.0 vagy efelettit kellett volna rászereltetniük.
stabil minőségi cucc,másra is használhatod.
ez is jó lehetez is jó lenne de.... be se dughatod oda mert széles is egyben.
én inkább használnék média lejátszót vagy külső 2,5 HDD házat kábellel összekötve abba megfelelő méretű noti HDD-t.az előttem szólóhoz:
ez melegszik rendesen lévén picike, ha jól tudom,kicsi hűtőfelülete van[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz rainman72 #11620 üzenetére
Sima rovid csavar volt felul, a hosszu furatban, alul ahol ures volt kellett a rovid csavar...
Megoldodott a falon van a C725.
Google TV firssiteskor reset kimaradhat? Bar ahogy nezem, eleve ugy indult frissites utan mint uj koraban...
File kezelobol, es Serviooval jol mukodod lejatszobol mi az ajanlott?
Eddig tetszik amit latok, LG 43nano753 elbujhat mellette. Ugy tunik megerte valtani, bar a WebOS lenyegesen egyszerubb kezelesu volt, kepmodokat ezen allitgatni nem kellemes. Es nincs is annyi mint ott volt. Folyamatosan allitgatjatok esete / nappal a fenyerot? -
viharhozo
addikt
A DP600 hivatalos oldalan linkel egy firmware-t (V8-S586T02-LF1V466.bin). Van eselyem, h ezzel brickesitem a keszuleket vagy felrakhato nyugodtan?
Ez egyebkent mindent letorol es ujrarak a tévén?
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz viharhozo #11676 üzenetére
Legrosszabb esetben lesz factory reset.
A hivatalos oldalon, a konkrét típushoz tartozó letöltések közül jön le, szerintem hozzá tartozó fájl. De ha kétségeid vannak, ne telepítsd!█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Demolator
tag
Sziasztok, most lettem tulaja egy 65C728-nak de nekem a dobozon 65C728X1-ként szerepel és Google tv felirat van rajta... Ez normális? Amúgy alig találok beállítási lehetőségeket... Kodit akartam volna rá telepíteni de nem találja bár nemtudom hol keres...
A reklám helye
-
kekegsm
őstag
Megcsináltam ezt a V8-R51MT05-LF1V443 frissítést a C725-ön. Úgy tűnt, hogy hibátlanul működik, de amikor kikapcsolom távirányítóval, és később vissza, akkor a hangot hallom hátulról, de kép helyett fügőleges fehér csíkok vannak, mint valami spektrumanalízátor. Ha kíhúzom, akkor normálisan indul el, de távirányítós kikapcsoláskor ismét csinálja.
Gyári visszaállítás menüből már volt.
Valakinek ötlet esetleg?
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
jeni
félisten
Kérnék egy pontos folyamat leirást az 55C728 frissítés menetéről.
A korabban jelzett 2 fájlt leszedtem:
a ......407IMG (kicsonagolva)
a ......414. zip (kicsomagolatanul) -
gyűrű
addikt
-
kekegsm
őstag
Köszönöm. Rákeresve közben itt a fórumban írva vagyon vagy ezerszer, de hát az informatikus nem tud guglizni...
Ezeket a frissítés elött kell, vagy utánna, vagy mindkettő?
Egyébként már más is belefutott ugyanebbe a hibába:
https://forum.xda-developers.com/t/tcl-2021-android-tvs-c05-g05-beyondtv6-beyondtv4.4255729/page-54#post-86868397Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest