Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9801 üzenetére
Egy hármas elosztó van, egy koax megy a modembe, egy az egyik TV-be, egy a másikba.
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9803 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom megmondani.
-
meke11
aktív tag
Honnét lehet letölteni a TARR MobilTV alkalmazást LG 42LB671-es TV-re? Az áruházban nem találom.
-
veterán
-
kisninja
őstag
válasz szabogabor10 #9809 üzenetére
A samsung tv-mre rátelepítettem, működik is.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
ballaball
csendes tag
Alkalmazást én sem találtam, de böngészőben a https://www.tarrmobiltv.hu oldalon belépve működik.
-
őstag
válasz DaddyGood #9812 üzenetére
én is regisztráltam, vissza is hívtak egy 20 percen belül, adatokat leegyeztettük, aztán nem kaptam sms-t.. egy másfél óra után visszahívtam őket, jeleztem a problémámat, aztán egy újabb másfél óra után megjött az SMS a jelszóval.. Másnap visszahívtak, hogy minden működik-e, természetesen igen.
szóval ha a visszahívás megvolt, de nincs jelszavad, akkor hívd az ügyfélszolgálatot!
"... and I hope you have a great day!"
-
farkas-j
őstag
Igazad van, van smart TV-re is. Amikor én elsők között regisztráltam, akkor még csak Windowsra, Androidra és iOS-ra volt. Van egyáltalán értelme TV-re? Én inkább akkor digitálisban nézem jobb minőségben.
Lenne egy kérdésem. Androidnál amikor betölti (megjeleníti) a TARR MobilTV app a műsort, és rövid idő után átlép nagyobb bitrátájú streamre, nálatok rendben van a képarány? Nálam több csatornán is megnyújtja a képet. Hiába választom akár a szélességhez akár a magassághoz igazítást, nyújtott lesz a kép. Nem mindenhol érhető el az eredeti méret opció.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
veterán
válasz farkas-j #9815 üzenetére
Nálam iPhone-on, iPad-en rendben van, 4:3 és 16:9 is helyesen jelenik meg, nincs felesleges nyújtás jobb minőségnél sem.
Androidos alkalmazást nem ismerem, bár ott nagyobb eséllyel lehetnek hibák.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
DaddyGood
tag
Máshol is szakadozik a net? Mert itt Pakson tegnap délután óta hol van, hol nincs, mint a mesében.
-
titán
-
Tutu7030
veterán
válasz DaddyGood #9817 üzenetére
De legalább most a tv adás rendben van. Napközben az is megint szar volt. Tegnap azt mondták, amikor bejelentettem hibának, hogy más még nem jelzett hibát, meg 72 órájuk van megoldani. Jelentsd be a hibát, ha még nem tetted.
Gubek-Einste
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
titán
-
DaddyGood
tag
válasz Gubek-Einste #9819 üzenetére
Pillanatnyilag ilyenek:
-
titán
-
Tutu7030
veterán
válasz Gubek-Einste #9823 üzenetére
Tudom én, de hidd el, hogy hiába simogatom a modemet, nem akar csillapodni jobban.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
titán
-
Tutu7030
veterán
Unokaöcsi most írta, hogy náluk németkéren is rossz a kép (friss bekötés, kb 3 hete csinálták).
-
DaddyGood
tag
Most meg a mobil TV nem megy, azt írja megszakadt a kapcsolat, pedig van net.
-
veterán
-
veterán
-
Dave1984
őstag
válasz szabogabor10 #9831 üzenetére
köszönöm de nekem routerben nincs ilyen részletes diagnosztika!
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
-
Dave1984
őstag
-
veterán
-
Dave1984
őstag
-
Cavsfan
tag
Sziasztok.Ma váltottam T-home-ról Tarr-ra.Minden tökéletes,addig míg el nem indítom a torrentet.Abban a pillanatban elmegy a net,állandóan frissít a mikrotorrent...aztán időtullépés.Ha ki kapcsolom a klienst vissza jön a net.Előre is köszi a segítséget cisco epc3925 modemem van
-
resTore.hu
csendes tag
Nézzen már rá valaki az m1HD, m2HD, és a DunaHD-ra.
Nálam a felbontás 1440 lett ezeknél a csatornáknál!Mi lett veled full HD?
-
DaddyGood
tag
válasz resTore.hu #9846 üzenetére
Nálam 1080i.
-
resTore.hu
csendes tag
1440x1080 jelenleg.
1920x1080 volt régebben... -
emre33
addikt
válasz resTore.hu #9846 üzenetére
Megerősítem.
1440x1080Már megint ez a mindig TV-s fos.
És megint akkor, mikor kezdődik a Forma1.
Ezt nem hiszem el.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest