Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarr52
csendes tag
ÚtitársTV kiscsomag
1 év hűségvállalással, 22 csatorna (6 HD), népszerű idegen nyelvű csatornák
950 Ft/hó -
-szabi-
őstag
válasz kisuttoro #20349 üzenetére
Nem elég, hogy nincs link az 'Utazó' digiális kiscsomag alatt de ráadásképp semmi ismertető nincs róla a tarr honlapján.
Ez az ingyenesről vezessük át az felhasználókat fizetős szolgáltatásra nagyon kiábrándító.
Így is havi 11000ft körül van az előfizetés de már az sem elég nekik, még többet akarnak.#20353 RockCNC
Szóval hiába van wifi a lakásban mobilnetre is lehet többet költeni.
Arról nem is beszélve, hogy én régi vágású vagyok és nem találom túl szórakoztatónak TV műsor nézését egy telefon kijelzőjén. Ezt meghagyom a fiataloknak. -
arion123hu
csendes tag
Sziasztok,
Most már Online is meg lehet rendelni az Utazó kiscsomagot.
Erre nem kell hűséget kötni: -
farkas-j
őstag
-
Grande Ale
őstag
Tv írja, hogy van frissítés a mobil tv appra. Frissiteném, de azt írja nem sikerül. Nálatok? LG web os.
-
kisuttoro
lelkes újonc
válasz Grande Ale #20363 üzenetére
Ha egy mód van rá, ne is frissítsd nekem azóta nem megy sajnos. Várom hogy javítsák.
-
farkas-j
őstag
válasz Grande Ale #20363 üzenetére
Nálam frissítés után is működik (kopp kopp kopp)
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
-szabi-
őstag
válasz arion123hu #20361 üzenetére
Ami eddig ingyen járt a 11000Ft-os csomagom mellé azért most pluszban fizethetek.
-
meke11
aktív tag
Majd ha kihúzza az optikát a kisvárosba, ahol élek, akkor elgondolkodom rajta. Úgy érzem, lesz időm gondolkodni.
Mert nekem az koax-on szolgáltatott 1000/30 Mbites net nem igazán használható. Fájl és web szervert üzemeltetek NAS-ról. Így a 30 Mbit--es feltöltés elég karcsú. -
meke11
aktív tag
Nem értem a kérdést? Mit értesz wifi alatti?
Nekem azért kell a nagy feltöltési sebesség, hogy a világhálón keresztül érjem el a dokumentumaimat. Jelenleg Telekom 1000/1000 Mbit az internet előfizetésem. Eddig remekül teszi a dolgát. Viszont a TARR TV előfizetést nem cserélném le IPTV-re. -
wayne1
senior tag
Hali! Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Arris TG3442S roter nálunk ami Bridge módban van. Eddig egy TP-Link router volt mögötte arról ment minden, de random időközönként 2-3 másodpercre bontotta a netet. A vezetékest és a wifit is. A Tarr-os router nem indul újra, plusz ők nem látták a központban a hibát. Arra gyanakodtak, hogy az én routerem a rossz.
Most kicseréltem egy Asus routerre de ezzel is ugyanazt csinálja. Így nem tudom másra gondolni, minthogy a Tarr-os routernek van baja, viszont ők továbbra sem látják a lecsatlakozást a központjukban.
Átdugtam másik portba az övékén a kábelt, kiprobáltam másik kábelt is, de ugyanaz a hiba.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mit probálhatnék még esetleg ki? -
wayne1
senior tag
válasz Aprósólyom #20374 üzenetére
Az én asztali gépem és a párom céges notebookja is elveszti a jelet vezetéken. Az övét muszáj kábelen használni mert le van tiltva nekik a wifi. De a wifi jel is megszakad ugyanakkor, a mobilok is jelzik, hogy elment a net. Az előző TP-Link router log file-ban benne is volt ilyenkor egy bejegyzés, hogy a WAN bementem megszakadt a jel, majd 1-2 másodpercre rá megint volt.
-
Aprósólyom
addikt
válasz wayne1 #20375 üzenetére
Most jut eszembe, hogy egyes Asus routereknél tud hasonló bugot okozni a WPS funkció engedélyezése. Az én AC-65p routerem rendre elvesztette néha a netet, amíg ki nem kapcsoltam. Hátha segít.
Esetleg még ami eszembe jutott, hogy nincs más hálózati eszköz is? Pl. Access point, wifi hatótáv növelő. Kettő DHCP szerver jutott még eszembe.
Esetleg nem lehet, hogy bidge módba valamiért aktív maradna a DHCP szervere az Arrisnak?
Én is bridge módban használom, de arra voltam figyelmes, hogy ha még router módban nem tiltom le az Arrison a 2G/5G wifiket és majd átkapcsolom bridge-be, ahogy normális esetben használom, akkor az Arris néha bekapcsolja a wifijét, annak ellenére, hogy már átállítottam bridge-be.Jevons paradox
-
wayne1
senior tag
válasz Aprósólyom #20376 üzenetére
Köszönöm, megnézem ezeket!
-
-KP-
addikt
Tudnátok nekem ajánlani valamilyen dvb-c vevőt tv nézésre? Vagy a tarrnál tudok venni? Egy van már itthon egy másik szobába, bérelni pedig nem szeretnék. Tarr Mobiltv most nem opció, mielőtt ezt javasolnátok.
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #20379 üzenetére
Írtam hogy van már egy itthon
-
ftamas0201
Topikgazda
Bocsi, nem volt egyértelmű számomra az írás, ebben az esetben 265Ft havonta sok egy újabb bérléséért?
Ha igen akkor marad, hogy veszel egy sajátot, amiben talán majd a többiek tudnak segíteni hogy milyet érdemes, tarrnál vásárolni nem lehet csak bérelni az említett összegért havonta.Szerk.:
Most nézem, hogy a boxok bérlése az utóbbi pár évben változott vagy csak én nem voltam képben vele.
Ezen a linken láthatod a bérlés feltételeit/árait, illetve településre is van külön ajánlatuk ha kiemelt terület vagy: [link][ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz ftamas0201 #20381 üzenetére
Direkt azért kértem konkrét típusra tippet, mert leírtam, hogy már van 1, a második bérléséért pedig fizetni kellene. Havi 690-et, és nem 265-öt. A 265 a 690 forint felett fizetendő. Ami ugyan nem sok, de egy év alatt annyi, amennyiért kb. sajátot is vehetnék, 2. évtől meg már folyamatos nettó ráfizetés.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Tolna megye Bonyhád és környéke, nálam se tv se internet szolgáltatás nincs 1 órája kb, másnál mi a helyzet ezen a téren? -
Breki
veterán
Persze
Írtam is.
[link]
Miért nem tűnik úgy?
Pont ezért vettem, ennyi idő alatt kiderült volna ha nem. :-)
Mondjuk az más kérdés, hogy még kapható-e biztos vannak újabbak, de akkor ez nagyon bevált.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Bozek
nagyúr
És van Google TV-s box, amin működik a MobilTV applikáció? Mert bár én Android TV-t használtam, ott nem volt működőképes. És persze a Google TV is csak egy új köntösbe bújt Android TV.
Másrészt, ha nem a Tarr-nál van az internet-előfizetés, akkor sokra nem megy a MobilTV-vel. Vagy külön díj ellenében megoldható, de akkor meg mindegy, hogy DVB-C-s boxot bérel, vagy egy kiscsomagra fizet elő.
-
vacs
veterán
"ha nem a Tarr-nál van az internet-előfizetés, akkor sokra nem megy a MobilTV-vel."
Sajnos így van!
Hiába van nekünk Tarr tv előfizetésünk, de internet nincs (mert az Telekomos), így nincs chromecast funkció és okostv-n se lehet nézni, én viszont nem vagyok hajlandó pluszban havi 1000-et fizetni!(^)(>.<)(^)
-
Mr Dini
addikt
Eltűnt a MobilTV app a Play Storeból Androidon. Egyedül lennék vele?
APK-ból telepítve működik.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
-
bzolika10
aktív tag
Apple áruházban még elérhető, ki tudja meddig...
Ez az ip korlátozás is mocsikság volt, na de ez aztán tényleg sok. lehet, hogy sokan használták tv boxxal, vagy natívan androidos tv-vel ahelyett, hogy plusz boxot+kártyát béreltek volna. Nem baj, így csak könnyítenek a döntésen, a faluban a telekom már húzza az optikát. -
Breki
veterán
válasz bzolika10 #20399 üzenetére
A Telekom meg lassú mint a tetű.
Nálunk Szekszárdon kb fél éve kihúzták az optikát, de még mindig nem lehet megrendelni, még pontos időpontot se tudnak mondani mikor.
A Tarr-tól közben folyamatosan hívogatnak, hogy váltsak csomagot optikára.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek