Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Kernel #11035 üzenetére

    Mivel a hsz nettó személyeskedés újból csak a „földhurkozók” után már velem foglalkozik, de továbbra sem a kérdéssel így a problémám írom akkor le. (nem neked, neked mesélje el a tudod ki, hogy mi az az alázat, amikor kérdezel)

    Röviden annyi a gondom, hogy van két „fogyasztói kör”. Az egyik, aki relatíve tengernyi pénzt elkölt hardverre és tucatjával veszi a csúcs VGA-kat bányászni. Ez a kvázi pénzes kör generál egy szükségletet, tápok összekötését, mert nincs akkora táp a piacon, ami nekik elég nagy lenne, de minden pénzük megvan a probléma megoldására.
    Összeköti a miner a tápokat, igen, de szó nincs arról, hogy olcsó gagyi vagy éppen pici tápokat használna, vagy nem tudatodan vásárolna egyszerre több tápot hiszen ott van a táp mögött neki a millás hardvercsomag hatalmas áramfelvétellel, nem őrült meg vacakra kötni.

    És itt a tag, aki spórolni akar. Bazira nem ugyanabból a fogyasztói körből.

    Ez a probláma szerintem. Hogy el van tévedve.

    (#11036) envagyok

    Ha van konkrét típus le kell írni a típust és lesz aki ismeri a belsejét. Úgy emlékszem, hogy ami korábban szóba került arra egyből írta neked valaki, hogy azzal ő neki se állna, de lehet hogy rosszul emlékszem. Mindegy. Igazából nem lettem okosabb, szóval elengedem ezt a fórumot most. Mindenkinek további szép napot kívánok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák