Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz petyus_ #4982 üzenetére

    mondhatni évek óta rendszeres látógatói vagyunk haverokkal (nem mindig ugyanazokkal) az eseménynek. Minden évben leírták, hogy minden eddiginél nagyobb helyen vannak, ezt most lehetett látni* először. Az asztal találás viszont igen, ha a nap elején nem tudsz szerezni, akkor eléggé necces. Ha dél körül mennek ki ebédelni, akkor lehet esély találni, de idén azt láttam, hogy nem nagyon voltak 4 személyes asztalok (legalábbis abban a teremben, ahol mi voltunk) hanem 8 személyesek, és oda lehetett leülni. 2 helyet szinte mindig lehetett találni, ha nem zavart, hogy mások mellé kell leülni, de 4 helyet már ebéd után kb. esélytelen volt.
    Mi 2 játékot tudtunk kipróbálni, az egyiknek a nevére nem emlékszem, pedig az ígéretes volt, valami M-betűs és 1347. Pestis idején játszódott, a másik pedig a Brass Birgmingham volt, de abból csak az első részt játszottuk le, elég hosszú játék és nem teljesen jól mondták el a szabályokat, úgy hogy az élmény is elmaradt. Viszont adunk neki (valamikor) még egy esélyt, de akkor rendesen felkészülünk előtte a szabályból :)
    És most először volt, hogy vettünk is valamit, egy Citadella-t, amivel már régóta szemeztem és meglepően jó élmény volt 4-en is, de azt mondanám, hogy igazából 4 felett jön meg az igazi hangulata :)

    *: eddig még látni sem lehetett, hogy nagyobb helyen lenne, de ettől függetlenül a tömeg most is meg volt, talán azt mondom, hogy a népsűrűség egy hangyányit kisebb volt. Mondjuk 95%-a a korábbi éveknek. :)

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák