Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz fixer92 #18106 üzenetére

    Üdv, a BVX-et nem ismerem, nagyon új cucc még még fél éve sincs hogy forgalmazzák review-t sem találtam róla.
    A másik nem rossz bár kicsit túlárazott.
    Amit inkább ajánlanék:
    23k-ért Eaton 5E 850i USB DIN ez 480W tartásra képes
    Ha pedig a keretedet feljebb tudnád lőne akkor pedig egy minőségi tiszta szinuszos kimenetű cuccot ami jobb a fenti két APC-nél, alapvetően minden téren:
    63k CyberPower CP900EPFCLCD 900VA

    Tehát az ajánlom, hogy vagy spórolj, és vegyél egy tudásban megegyező (a BX-el megegyező tudású, mert tud USB-s kommunikációt, a BVX-nél pedig jobb mert azon nincs kommunikációs port, elég komolyan kispóroltak róla mindent) vagy egy jóval minőségibb tiszta szinuszos UPS-t igaz drágábban.
    Volt idő mikor 50-55k között volt kapható azért nagyon baráti volt de jobb még most sincs nála.

    Persze az is kérdés, mit szeretnél ellátni róla, és annak mennyi a tényleges fogyasztása. Mert ezeknek változó a teljesítménye.
    Ha "lazán" ki tudnál pengetni 50k-t akkor én inkább még egy kicsit spórolnék és megvenném a CP 900-at ha pedig az 50k már így is nagyon komoly érvágás akkor meg inkább ne szórd a pénzt spórolj és vegyél egy ár/érték bajnok UPS-t.

    Az APC-ről annyit, hogy a PRÉMIM szegmensben - 150k vagy felette - kiváló termékeik vannak de az alatt erősen beleszürkülnek a mezőnybe. Sőt a prémium termékeiket az USA-ban gyártották - ha jól tudom még mindig - eközben az olcsóbb modelljeiket ugyanúgy Kínában mint a többiek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák