Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Cs1csó #14409 üzenetére

    Helló!

    Rég nem jártam erre a pannon power inverterem tökéletesen tette a dolgát. nem is volt idő vele foglalkozni, de ma egy picit belefért, gondoltam teszel egy tesztet.
    Megnéztem, az aktuális fogyasztókkal hogy is állunk, ami a fogyimérő szerint 194W volt a szünetmentessel együtt, tehát a fogyasztók ehettek kb 180W.-ot. Kihúztam az inverter kábelét a konnektorból, és figyelgettem. 12:22-kor indult a teszt, többször ránéztem, 13:30-kor is full akksit jelzett, viszont 13:44-kor lekapcsolt az egész.
    Szerintem a 180W@84 perc rendben van, de a vége furcsa.

    Nincs azzal baj, ha ennyit tud, tudjon, de nem tudom mire vélni a végig fullos akksi kijelzést, majd 10 perc múlva lekacsolást, összefügghet ez azzal, hogy ez már jó 2.5 éves akksi? Esetleg a belső ellenállással? A készülék rossz? Olyan létezhet, hogy mennek a ventik, és ennek ellenére túlmelegszik, és amiatt kapcsol le? Jó helyen van, kap levegőt bőven, megy az egész házban a klíma, 24°C-ra van állítva.
    Mivel nincs usb-s vagy soros portos vezérlés, log sincs, nem tudom mi baja lehetett.

    Előtte próbáltam, közel 500W terheléssel is elment 15 percet gond nélkül, akkor is csak én kapcsoltam le, mert irreális többet használni akksiról, szóval a túlmelegedés lenne a legfurcsább.

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák