Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kube

senior tag

válasz orion1025 #13342 üzenetére

Én nem is értem, hogy aki 4-kor végez valahol a város közelében az sokszor hogy ér oda egy boltba vagy akár csak ügyet intézni a hivatalokba, ha azok "korán" lezárnak. Néhány nyitva van talán az igaz, de nagyon kevés.

Visszatérve a témára, minimális igény tényleg lenne. Én egyébként imádom a kis pici Orion 1025B erősítőmet ami szüleimtől van, engem kiszolgál. És inkább hallgatok egy régi papírmembrános fadobozt, mint egy új műanyag bögreszettet... Annyi szent, hogy Iváncon a hölgy tényleg profi lehet, alultervezett HS280 és társaira is épít hangváltót, csinál, rendbe rak vagy felújít erősítőket és hangfalakat.

Van két Sanyo hangfalam (HS280 körüli hangzással és teljesítménnyel ha tudom hirtelen), ezeket szeretném elküldeni hozzá. Sajnos az idő alapból is megviseli őket így élből javítani kell dolgokat (bélés, megfáradt anyagok stb stb...) ráadásul az egyik puffog mintha hátulról valaki kalapáccsal ütné ha kap egy kis mélyet... A hölgy nekem annyit mondott, csak adjam fel postán, és küldi vissza, van mindene ami kell. Az egyik neten lévő újratervezett hangváltó is tőle származik, ha jól tudom. Engem már ezzel meggyőzött. Környezetemben nincs még csak hasonló ember sem.

A válaszleveléből pedig erősen tudni lehet, hogy nagyon ért a témához (szerintem).

[ Szerkesztve ]

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

• net84

őstag

válasz orion1025 #13342 üzenetére

A juzereket sem kell felteni ebben a varosban... Cirkusz es kenyer, az kell! :DDD - ha mar itt ez az orulet a nyakunkon.
    Anno volt kiserlet szamtech teren. Volt uzlet, ami 20:00-ig volt nyitva. Szerinted ki jott be 17:00 utan?
    Azt pedig el kell fogadni, ha valami keszletrol kell, esetleg szeretnel hozza technikai segitseget, nem akarsz futarral bajlodni garancias hiba eseten, akkor annak ara van. Amugy meg lehet probalni uzlethelyseget, alkalmazottat, online penztargepet, NAV-ot, ANTSZ-t es egyeb hatosagokat fenntartani. :D ...es ez igaz szinte barmely kereskedelmi agazatra.
    A szurkeimportot es a 8. keruletben a 10. emeleten a 30 nm-es lakasban mukodo webshop-ot ne vegyuk ide.

-egy volt kereskedelemben es informatikaban dolgozo -

De vehetnenk a netes arakat is es osszehasonlithatnank a kulfoldi netes arakkal. Aki ert hozza, az ugyis megtalalja a megfelelo forrast. Mindenki masnak ott vannak a kezzel foghato uzletek.

Read only...

Új hozzászólás Aktív témák