Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz gyenge47 #7114 üzenetére

    A HiSec acél ajtó 5 perces. Ez nem a Praktiker-es minőség. ;)

    A PREZIDIUM Hevederzár konkrétan feltörhetetlen normál eszközök használatával. Kis túlzással kell hozzá egy tűzoltó és minden felszerelése, hogy azon átmenjen. Egy fa ajtólapot rég eltörtem a hevederzár felett és alatt, de a zár az tartott.

    Maga biztonsági bejárati ajtajuk ugyanazt a minősítést kapta meg mint a HiSec. Ezen felül még kapott egy másikat is mivel tesztelték más országokban is. Maga az ajtó megjelenése és úgy külleme komolyabb képet sugall, de lényegében ugyanazt tudja, csak szebb és kicsit kifinomultabb a mechanika. De ezért a plusszért jogosan többe is kerül.

    Mindenkinek szeretném leszögezni, hogy itt nem hazabeszélésről van szó, mert egy ajtón beépítéssel együtt minden költséget leszámolva nincs akkora haszon amiért megérné a szájtépést. Csupán arról van szó, hogy évek alatt belefáradtam abba, hogy nagyon sokan butaságokat beszélnek, mert látnak valamit kívülről. Én láttam szétvágva és láttam mikor a tűzoltóknak a hidraulikus feszítővel 7 percig tartott mire kinyitották és csak az alsó vakzár volt bezárva...

    Körbe kell nézni jó alaposan a kínálatban, mert bármikor belebotolhat az ember egy jobb ajánlatba. Hatalmas a konkurencia ezen a területen is. Szombaton mi kimegyünk a piacra és megnézzük azokat a kereskedőket. Ha korrekt a minőség lehet, hogy apum még egy viszonteladóit is megbeszélne velük. Nyitni kell az új felé, a világ fejlődik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák