Hirdetés
Aktív témák
-
Reac^
őstag
válasz oregcsóka #3042 üzenetére
Nem kapkodtam... Ráraktam, simán, ahogy az évek során idáig. Aztán 1 órára rá hazajöttem és láttam, hogy el van törve... Mind1, nem nagy cucc, átszereltem egy jót.
Viszont amin jót nevettem, hogy hálókártya helyett egy modemet hoztam el tőled.1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Poiro7
senior tag
LG 1730s LCD monitor eladó
Képpontméret: 0,264 mm
Maximális felbontás: 1280 x 1024 ( 75 Hz )
Színek: 16,2 millió
Kontraszt: 550:1
Fényerő: 250cd/m2
Vízszintes frekvencia: 30 - 83 KHz
Függőleges frekvencia: 56 - 75 Hz
Max. áramfelvétel: 40W
Válaszidő: 12ms
Látószög vízszintes: 160 °
Látószög függőleges: 140 °
Mérete: 398 x 393 x 115 mm
Tömege: 4,9kg
OSD
TCO99
Ára: 20000 FT -
oregcsóka
őstag
Eladó egy Celeron 1.7-es proci, 4K-ért, és egy 2.4/512/800-as Northwood proci 11K-ért.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Ronin-
senior tag
rrobival mizu ? nem láttam már pár napja. szeretnék tőle kérdezni
-
oregcsóka
őstag
Egy nagyon jó ismerősömnek van egy doboz bontatlan Viagrája eladó. 4 szem van benne, és 8.000Ft az ára, ha valakit érdekel.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
liquidmoon
aktív tag
[link]
[Szerkesztve] -
hoby36
senior tag
Sürgőssen eladó!
[link]A logikában semmi sem véletlen!
-
Ronin-
senior tag
Eladó Nokia 6610-es telefon fekete színű, minimálisan kopott állapotban, töltővel.
-
oregcsóka
őstag
Ventillátor szabályzó, négy potis, 5.25''-ös helyre Speeze, 2.000, szintén négy potis 3.5''-ös helyre Nexus 3.000 Ft.
-
Tanya-
tag
Vételeznék creative x-fi xtreme music esetleg gamer tipusu hangkarit, ill. esetleg sata dvd-rw. Ha vki tud occsé vagy vmi occsó boltot a környéken nyomhatna egy privit.
thx -
Ronin-
senior tag
van egy eladó sony ericsson k300i -m is, még garanciás, dobozában, töltővel. Új joy -t rakattam bele, meg új előlap. a bill sajna kopott kicsit. ha valakit érdekel akkor pü.
-
L!NK->Q3
senior tag
vkinek barton + lap ? [link]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Haverom eladná 3000+os Winchester magos s939-es prociját 5k-ért.
HA érdekel valakit írjon.Köszi!
-
juliabrilke
veterán
Emberek....Fehérvár vagy környékén valahol egy ütős LAN party mostanában lesz? Ha nem, akkor már szervezzünk egyet. Albérletben , teremben, szabad ég alatt.... Ne kelljen már Pestre vagy Zalaegerszegre elmenni..
Nos?
[Szerkesztve] -
kem
addikt
nemide
[Szerkesztve]Köszi!
-
Reac^
őstag
válasz juliabrilke #3075 üzenetére
60kilós gépem arrébb nem viszem
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
-conrad-
addikt
válasz juliabrilke #3079 üzenetére
Neten keresztül nem egyszerűbb? LAN-partyknak akkor van értelme, ha haverok csinálják, de itt az emberek többsége nem ismeri egymást a fórumon kívül.
-
Reac^
őstag
válasz juliabrilke #3079 üzenetére
De... pont nálam... 5évvel ezelőtt amikor még vonzottak az ilyesmik akkor volt hogy 15en voltunk itt nálam. De ma már semmiképp sem vállalnám be
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
liquidmoon
aktív tag
MyGuide 3100 PNA + 1GB SD teljes Európa szoftver 2 év garanciával
· PNA navigációs készülék
· 3.5” Digital TFT LCD (200 cd, 320 x 240 Pixels, 65.535 szín)
· Processzor: Centrality 300 MHz
· Operációs rendszer: Microsoft WinCE.Net Version 5.0
· Memória: 64MB Flash / 64MB RAM
· SiRf III, 20 csatornás, beépített antenna
· Akkumulátor: beépített tölthető, lithium-ion / 1100 mAh
· Működési idő: kb. 3 óra (GPS módban)
· Hangszóró: 1,5 Watt
· SD/MMC bővítési lehetőség: 2 GB/SD kártyával bővíthető
· 3.5 mm-es fülhallgató csatlakozó
· TMC (Traffic Message Channel - Valós idejű forgalmi jelentések, Magyarországon jelenleg nem támogatott szolgáltatás): támogatva (opcionális)
· Méretek: 130 x 76 x 30 mm
· Súly: 190 g
Bruttó ár: 76.000.-
Érdeklődni csak privi vagy telefon. Bontatlan, több darab van. -
L!NK->Q3
senior tag
Barton gép vkinek? [link]
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
sube
aktív tag
Továbbra is keresek s939 & AGP lapot!
Konkrét típusok: Abit AV8, Asus A8V. Rögtön venném, vinném ha működik, doboz/cd/kábel nem a legfontosabb, hogy legyen!
üdv, sub. -
törölt tag
Sziasztok!
az alábbi cuccok eladóak vagy elcserélendőek:
1 db OCZ PC3500 512MB DDR434 RAM hűtőbordával
2 db Blazer 600 szünetmentes táp
1 db D-Link DI-524 (802.11g/2.4GHz) wireless router
3 db D-Link DWL-G510 AirPlus G PCI-buszos wireless kártya
1 db Fellowes PB55 spirálozó gép
1 db SONY MPF920-E 1,44''-es floppy meghajtó
1 db Matsushita 120MB-os floppy meghajtó
1 db CompactFlash-IDE konverter ( olcsó SSD megoldás )
1 db Micronet 10Mbps-os ethernet hub
1 db A4tech rádiós egér
1 db Nortek Minimo WL kisméretű rádiós optikai egér ( laptophoz )
1 db Acer AirKey V kisméretű infrás billentyűzet
csere esetén az alábbi dolgok érdekelnének:
- AM2-es alaplap AGP busszal
- halk tuning hűtő LGA775-höz -
oregcsóka
őstag
Volna itt is egy pár dolog:
- Celeron 1.7GHz processzor hűtóvel
- 256MB PC2700-as RAM /333-as/
- 40GB Maxtor vinyó
- Abit FX5200 videokártya
- 300W-os Codegen táp
- számítógépház, Codegen 6009-es, egy 12cm-es és egy 8cm-es ventivel, négy potis fordulatszabályzóval /Vantec/
- GF4 Mx440-es 64MB-os passzív karesz
- MATROX Millenium G550 penge karcsi, 32MB-os
Eladó még, egy SONY torony, lemezjátszó. CD játszó, rádió, erősítő, equalizer, forgófejes deck, kis hibával, kettő darab háromutas 80W-os SONY hangfallal, /fakávás/, távirányítóval, részletes magyar nyelvü leírással. Hihetetlen olcsó áron, a hangfalak értékéért odaadom, a Hi-fi cucc ajándék hozzá.
Van még egy zsír új kis TV, dobozában, fekete-fehér, rádiós, 220/12V/elem, szintén bagóért.
Továbbá van még egy Dialcom 1600-as ADSL bridge, /modem/ szintén akciós áron.
A fenti cuccok cserélhetőek is, egyébként pedig ajánlatokat várok.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
oregcsóka
őstag
És volna még kettő darab négypotméteres ventillátor-szabályzó panelem.
Az olcsóbbik, a 2000 Ft-os pontos típusa: Fan Speeze Control EE-SC02
[link]
Ez dobozában van, olyan mintha most vetted volna boltban.
A másik a 3000Ft-os pontos típusa: Vantec NXP-205
[link]
Ezzel az a gond, hogy megvágtam a vezetékeit, mert kis kapcsolókat is építetem a házba, minden egyes poti fölé, hogy teljesen le lehessen állítani a ventiet, igazából ezt a Codegen 6009-es házzal együtt volna érdemes megvenni, abba van beszerelve, floppi helyre. Mondjuk ez nagyobb márka, és szép kéken világít minden poti körül, és nem ronda lila szinü mint a másik, hanem ezüst.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
törölt tag
Nálam házon belül működött, de az elméleti 54Mbps sebességnek kb. csak a harmadát hozta. Bár az is igaz hogy egy rakás téglafalon és beton födémen keresztül. Gondolom a két téglafal nem okoz gondot. A router és a három kártya ára legyen 15.000. Ha jól sejtem akkor ez olyan fele az újnak. Viszont lehet hogy már nincs rá garancia.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
Szia! Eladod a gépet külön is vagy csak egyben?
Engem érdekelne az alaplap+proci+hűtő belőle, meg talán a videokártya.
Tudsz erre árat mondani?
Többieknek:
Keresek AGP-s alaplap + proci párost, a64et. Ha lehet akkor s939est, de azért ha jó áron van sempronotok azt is írjátok meg
[Szerkesztve] -
oregcsóka
őstag
Szia. 3.000FT az ára. 6.000-ért lett véve, ajándékba, csak akinek szántuk, annál nincs egyáltalán vételi lehetőség, az árnyékolás miatt. Mindössze egyszer lett bekapcsolva, 5 percre, és van benne rádió is. Minden papírja megvan, azonban a garancia lejárt, én vállalok rá egy hetet, ami itt szokás.
-
törölt tag
Hy!
Ha valaki szeretne segiteni akkor hétfőtől-csütörtökig megteheti délutánonként 15:00-tól.
Munka: főld betalicskázása ill a tappancsok lerakása. -
ksanyo
tag
AMD Thunderbird 1000-1400MHz socketA procit keresek. Ha van vkinek eladó privizzen legyen szíves!
Szerk: Ja és esetleg 512m vagy 1g ddr333-400 is érdekelhet, ha jó árba van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest