Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
válasz macilaci78 #99100 üzenetére
Én is Olymp (hosszított ujjú) és BOSS ingeket hordok amikor szükséges viszont ezek nem az olcsó kategóriák szerintem. Peace
"So say we all"
-
mAtech
aktív tag
Online autógumi rendeléssel kinek milyen tapasztalata van? Honnan érdemes?
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
Polemius
senior tag
válasz mAtech #99104 üzenetére
Szerintem ahol a legolcsóbb.
De!
Ha tudod milyen típust akarsz, és megnézted neten hol a legolcsóbb, kérdezd meg az Urbán gumit is, mennyiért adnának. Legutóbb nekem olcsóbban adták, mint a legolcsóbb netes ár volt.
(Persze nem biztos, hogy ez minden gumira igaz lesz.) -
mAtech
aktív tag
Köszönöm a javaslatokat
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
lorcsi
veterán
néztétek a strand árakat mostanság?
gondoltam ideje lenne...megmutatni a 3 évesnek..ne csak a balatont meg a kerti pancsolót lássa
de lehidaltam
olyan árak vannak..és akkor még csak bent vagyunk,, egy üdítőt nem ittunk /parklolásról nem is beszélve/
algyő sem lényegesen olcsóbbeladó: vadi új soundcore motion+
-
martonx
veterán
válasz lorcsi #99108 üzenetére
Ez esetben javaslom az ingyen strandokat. Lapos mondjuk kisgyerek szemmel elég lapos (nem lehetett kihagyni a szóviccet), de az algyői Tisza parti szabad strand meglepően jó, lassan mélyül a víz, csúszda is van.
Nem ingyenes, de szvsz egészen megfizethető a Sun City Algyő és Hmvhely között. Illetve mi még a Hmvhely-i strandra szoktunk átjárni, valamivel olcsóbb a belépő, mint Szegeden, de ami igazán olcsóbb, azok bent a büfék.
Egyébként meg Viktor (vagy Lölő, vagy Lézer Jani vagy ki) megmondta az inflációkor, hogy nem az árakkal van a baj, csak te vagy csóró. (bocsánat, ezt se lehetett kihagyni)[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
félisten
-
lorcsi
veterán
válasz martonx #99109 üzenetére
ezt az algyői szabadstrandot gondoltam én is
1-2 éve szezonon kívül jártunk arra, jól nézett ki /talán akkor építhették /
meg a sárgáról hallottam, h ott is fejlesztették a terepet...ránézünk..egy útvonalra fel tudom fűzni (ha ügyesen csinálom ...12kor meg már itthon alszik )elég rövid idő is elég nekünk még a vízből..még a 3 óra is bőven sok
és nem nyertem a lotton semköszi, vásárhelyire ránézek..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pulutodurumo
őstag
válasz macilaci78 #99112 üzenetére
Ismét hasznos hozzászólást sikerült írni, ami sokat segített a kérdezőnek. Nem mintha zavarna, csak ez a közléskényszer számomra idegen.
Vagy most én is ebbe a hibába estem? Na megyek is, és inkább hallgatok egy kis zenét."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
martonx
veterán
válasz lorcsi #99111 üzenetére
A sárgával is az a baj, hogy iszonyú gyorsan mélyül. Az algyői szabadstrand ilyen téren a legjobb, ott nem azt érzed, hogy 3 lépés után már nyakig ér a víz. Nálunk a gyerekek már nagyok, nincs ilyen gond, de testvérem pont idén járta körbe a környék szabadstrandjait, és az ő elmondására hagyatkozok.
Hm, odébb van, de Csongrádon a Kőrös-torok ingyenes (kivéve a parkolás, de az se vészes), és az egy nagy homokpad.Én kérek elnézést!
-
csoszogi
tag
-
martonx
veterán
válasz csoszogi #99116 üzenetére
Én azt a pár száz Ft-ot (nem akarok hülyeséget mondani, de mintha 800 Ft rémlene tavalyról) nem sajnáltam az egész napos parkolásért, cserébe 2 perc cipekedéssel máris a parton voltam az egész családdal.
Idén még nem voltam, nem tudom most mennyibe kerül 1 napnyi parkolás a Kőrös-toroknál.Én kérek elnézést!
-
tlac
nagyúr
válasz pulutodurumo #99113 üzenetére
hát ez a topik címe:
Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
-
lorcsi
veterán
válasz fradi81 #99115 üzenetére
Tenyleg, ezt tavaly is neztuk es tetszett is !
valahogy nem jutott most eszembe
parkolo árnyas… nyugis az egesz..martonx:
sargan szerintem nalunk a homokozas lenne a nyero… de majd ranezek milyen valojabancsongrad messzebb van, akkor inkabb a mindszenti vagy a martelyi
jut eszembe
martelyon voltunk egy eve, sulyommal volt tele a parteladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
szue-t neztem, átgurulok bicajjal vagy valami..de
jó lenne az algyői is, de azt nem láttam, h mekkora az új medence..meg h kész van-e már
mora= mórahalmi?
nekünk sok a 3 óra, 1-2 óra alatt hulla lesz és nyűgös, pakolunk és megyünk
ezért lesz inkább szabadstrand próbaképpen a héteneladó: vadi új soundcore motion+
-
tlac
nagyúr
Szeged ~40 évvel ezelőtt
[youtube][ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz Ted_Beneky #99123 üzenetére
Tx!
nem ertem miert olyan nagy kunszt a sulymot eltakaritani
nagyon jo hely lenne amugytisn:
3 eves
telen meg osszel voltunk algyon babauszason, jo voltelmentunk delutan a sargara
nem is rossz
homokozni meg az elejen pancsolni egesz jo
de bentebb nem is lehet menni senkinek
jetski-n jott a rendor es figyelmeztetett aki bentebb volt, 60k is lehet a bunteteseladó: vadi új soundcore motion+
-
SirRasor
addikt
válasz tucsok. #99106 üzenetére
+Mindenkinek:
Amúgy van itt olyan, aki ért a gumikhoz? Legfőképpen a 4-évszakosakhoz.
Végre 40 év után eljutottam oda, hogy legyen saját autó, de nyári gumival adták a Suzuki S-Cross-t, és az biztos, hogy nem fogom félévente cserélgetni, úgyhogy kell egy jó minőségű 4 évszakos. De milyen? Ráadásul elnézve az időjárást, olyan kell, ami inkább melegebb időre jó, mint hidegebbre: -10 fok nemigen lesz már errefelé.Van 2 ismertető jele a kocsinak, hátha belefuttok
Make Love not war!
-
DarkByte
addikt
válasz SirRasor #99128 üzenetére
A macskás matrica tetszik Gratula, én is egy ilyen új Scross-t nyúzok második éve.
A négy évszakos gumin én is elgondolkodtam, de végül a szalonban volt készre szerelve téli set és én bemartam azt. De következőnek én is lehet átnyergelek 4 évszakosra ha majd cseréretté válnak. Még nem mélyedtem jobban bele, de úgy olvastam érdemesebb a prémium fajták között nézelődni; az az egy set tényleg ne legyen elsajnálva.(Engem amúgy jobban meglepett a mankókerék hiánya, és hogy azt mennyire nehezen lehetett beszerezni hozzá akkoriban, nem is túl olcsón.)
-
macilaci78
nagyúr
Gumi topik. El kell, hogy szomorítsalak, de a 4S gumit is cserélni kell. Az okosok szerint 10 ezer kilométerenként meg kell cserélni az első és hátsó tengelyen lévőket.
Nekem a Michelin CrossClimate2 bevált, legalábbis az első 10k km alatt.
A másik dolog, hogy az okosok szerint a 4S gumi a téli tulajdonságaiból hamarabb veszít. A 3. téli szezonban már érezhetően gyengébb egy 4S gumi, mint egy dedikáltan téli.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
martonx
veterán
Anyukámnak az Urbán guminál vettünk valamilyen 4 évszakos gumit. Immár többedik éve elégedetten használja, ha valaki nem megy sokat és nem borotvaélen autózik, nem hegyvidéken lakik, teljesen jó választás.
Bevallom én gyakran komplett teleket végig autózok Szegeden téli gumi nélkül, sima nyári gumival. Mert ha valahol, akkor Szegeden valóban megszűntek a telek.
Vaaagy amikor tudom, hogy az az évi 2 csúszós nap van, nem autózok, vagy ritka lassan megyek, vagy direkt kimegyek dorozsmára farolgatni
De azt is hozzá kell tennem, hogy télen nem autózok sokat, ha mégis, (pl. idén két ünnep között Szarajevóban leszünk, ahol a 2000m-es hegyeknél kelleni fog) akkor felrakatom a téli gumikat. Tavaly telet is simán végigcsináltam (igaz új) nyári gumikkal.
Az asszony napi 40 km-t autózik, neki mindig a megfelelő téli / nyári gumik vannak fent az autóján.[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
senior tag
Szívből gratulálok! Nekem első dolgom volt a hasonló matricákat leszedni az autóról, amit egy hónapja vettünk ez erősen szubjektív, de szerintem ilyen Alis matricák nélkül, a la nature sokkal jobban néz ki egy autó.
Gumi téma: 205/55 R16 méretben volt az előző Focusomon fent egy Nexen N'blue 4Season négyévszakos szett. Voltam vele a Groupama Tanpályán is vezetéstechnikai tréningen, féltávnál az oktató odajött a kocsihoz megnézni, hogy mi ez, mert szerinte ez nem lehet más, csak téli gumi. Nagyon meglepődött, azt mondta, hogy rég látott ilyen jól teljesítő négyévszakos gumit minden felületen.
Idén júliusban töltötte be 5. életévét/50.000 kilométert, ez idő alatt bejártuk vele gyakorlatilag az egész Balkánt (hegyvidék, tengerpart, síkság vegyesen). Az új kocsira is Nexent fogok venni, de azzal számolni kell, hogy szerintem ez az 5 év /50 ezer kilométer a limit benne, mert elkezdett repedezni. Én is csak azért nem cseréltem le, mert az autót eladtuk.
szerk.: ja és igen, amit Macilaci írt, az igaz, évente fel kell cserélni a tengelyeken a gumit, hogy egyformán kopjon. Ugyanígy az időszakos futómű beállítást sem úszod meg.
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Gergello #99134 üzenetére
Tudomásom szerint a négyévszakos gumit évszaknak megfelelőnek tekintik alapértelmezetten, de káreseményem még nem volt, csak online kötésnél rémlik egy ilyen megjegyzés.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
fecus
őstag
A Generali-nál rákérdeztem, mielőtt 4 évszakos gumira váltottam. Azt írták, nem ér semmilyen hátrány és a szerződésben megjelölt "évszaknak megfelelő gumikat használ-e?" kérdésre igen a válasz.
De, azóta károm nem volt, szerencsére.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
lorcsi
veterán
a múltkori strandos vonalra:
kipróbáltuk az algyói szabadstrandot
tök jól ki van építve, vannak árnyékot adó napfitorlák, padok
jó a homok. kisgyerekeseknek is tök jó
a parkoló tud árnyas is lenni
szerintem kevesebb a por, mint a szegedi laposonui.
jól olvasom , h a régi híd melletti szue nevű nagymedencés részre egy esti jegy 3600?? (most már csak 17 utáni van..)
vagy rossz helyen keresem az árát?eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
Biztosítás kalkulátor kedvezménnyel számol, ha az évszaknak megfelelő gumi opciót választod. A négyévszakos gumi megfelel az adott évszaknak.
Persze ha igénybe vetted a kedvezményt és télen is nyárival tolod, az már ok a szerződéstől való elállásra.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lorcsi
veterán
Nekifutottam parszor, nem hittem el
ok, nem tavaj voltam legutobb az biztos.. vagy 4 eve kb,, de masszivan arra emlexem, h 750 volt egy esti 3 oras jegy
most meg a 2 ora 3600…martonx:
asszem a sziki tuti meg kisgyerekeselnek
arnyas a parkolo, mwg a kemping miatt nekem olyan termeszet kozeli, jo hangulatu
kicsit kintebb, csendesebb reszen van a varos zajatol tavolabbja.. csongrad
ez az algyoi kicsiben a csongradira hajaz
es tan’ negyedora ha van
szoval eleg jo tavolsagra van
az oltozo es wc kisse.. retro, de ingyenes…szovaleladó: vadi új soundcore motion+
-
SirRasor
addikt
Újabb lomok, amitől szabadulnék:
DDR2-DDR3 asztali és noti memóriabazár
--
Philips Avent üveg és MAM műanyag cumisüveg Brendonból
--
Bontatlan Milumil tápszerek 2025-ös lejárattal
--
MAM 2in1 Single elektromos mellszívóMake Love not war!
-
fradi81
veterán
válasz fradi81 #99064 üzenetére
A múltkor végülis elmentem csontkovácshoz, kiropogtatott az ember, az egyik lábam már rövidebb volt mint kiderült így az okozhatta a problémát, már a sima járás is gáz volt, szóval érdemes lehet kihagyni az sztk-s köröket amíg van egyszerűbb gyorsabb megoldás.
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest