Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz pilóta #91376 üzenetére

    Benne van a jogsimban, hogy csak szemüvegben vezethetek. Most csapjak patáliát, mert engem hátrányosan megkülönböztetnek, mitöbb: korlátoznak a nem szemüvegesekhez képest?

    És így is hány irigyem lehet, akinek semmilyen jogosítványa nincs és így nem vezethet gépjárművet. ;]

    Nem kell felvenni a vakcinát, a nyájimmunitás előbb-utóbb kialakul és akkor a vakcina igazolvány adta előnyök is elvesznek. Persze vannak türelmetlenek, akik ezt nem várják ki és kiharcolják maguknak a vakcina igazolványt, hogy mielőbb mehessenek uszodába, konditerembe, vagy épp fesztiválra. Jajj, de egyet tudok érezni velük. ;]

    Én se akartam kísérleti nyúl lenni, megvártam, míg 1,5 millió magyart - köztük a szüleimet, krónikus betegségekkel - beoltottak, csak utána regisztráltam.
    És mire megyünk a normális esetben 5-10 éves kutatásokkal a pár tízezer éves evolúcióval szemben?

    ShadowX: én sem kaptam semmilyen értesítést az oltásról, de még a regisztrációról sem. Amikor jött a hír, hogy TAJ-szám alapján lehet ellenőrizni, megtettem. Amikor jött a hír, hogy a háziorvosok megkapták a regisztráltak listáját elérhetőséggel, másnap (húsvét előtti utolsó munkanap estéjén) hívták feleségem, hogy a következő munkanapon délben van üresedés a Szputnyikra, kéri-e, jó-e az időpont. Engem húsvét előtti szombaton hívott a háziorvosom, hogy szerdán jó-e az Astra Zeneka.
    Mindkettőnk oltása flottul ment, a megbeszélt időpont előtt 25-30 perccel érkeztem és a megbeszélt időpont után 5-10 perccel távoztam kivárva azt a kb negyed órát, hogy lássák, nem esek-e össze. Ahogy én látom, próbálnak annyi embert beoltani, amennyit csak lehet, de véges a kapacitás mind oltóanyagban, mind oltószemélyzetben, mind adminisztrációban (például nem a háziorvos oltott, de vele egyeztettem az időpontot).

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák