Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz SirRasor #81969 üzenetére

    Padlószőnyeg és padlószőnyeg közt óriási különbség van, már az 1,5 k és 5 k Diego közt is, hát még egy gyapjú axminster szőnyeggel összevetve.
    Ha komoly filtert teszel a nyílásra, az lefogja a levegőáramlást, azaz nem lesz természetes huzat, tovább tart a légcsere, vagy ventilátorral rásegítesz. Ez utóbbit még megteheted úgy, hogy a korút felé fújod a levegőt, így a tisztább oldal felől szívja be a levegőt a lakásba.

    Vannak száraz és nedves légtisztítók, ezek megkötik a levegőben szálló port. Például. Ugyanígy a padlószőnyegből érdemes rövid, sűrű szövésűt választani, amivel egy hagyományos porszívó is megbirkózik, de mégjobb megoldás beruházni egy rendes kefés porszívóba, ahol a fejben külön motor egy kefehengerrel veri a szőnyegből a port kifelé porszívózás közben.
    A gyapjúszőnyeg pedig antiallergén, mert nem él meg benne a poratka, aminek az ürüléke adja az allergiát.

    A PC-házban csak zárlat esetén keletkezik tűz, viszont egy normális táp előbb leold. De ha mégis, akkor bakelitlemez például jó lesz. Én mondjuk simán elmennék valamelyik fénymásoló szalonba és tetszés szerint színben vennék egy spirálozásnál használt elő-, vagy hátlapot A4 méretben

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák