Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz kovaccss #79951 üzenetére

    Én használok 22" os TV-t a konyhában ilyet: [link]
    Ennyiért vettem én is kb ( 50alatt volt) [link] full HD, Wifis ( illetve wifi előkészítés volt benne,(WiFi ready) ami azt jelenti ebben az esetben ,hogy nem benne van a wifi hanem az USB csatijába kell dugni a wifi stickjét. Full HD ( az árukeresőn nem jól írják, mert nem HD ready és nem 1366 x 768 ) HD filmeket NAS ról akadás nélkül viszi wifin is, a hangja az csapnivaló sz@r orrhang , de rá van dugva egy 2x100 wattos ebayes , bluetooth erősitő panel, meg egy szebb időket is megélt régi mini hifi 2 ( vagy 3?) utas hangdoboza, ami még fából készült. Persze nem kell elhinni hogy az tényleg 2x100 watt, én sem hittem sosem, a hangdobozok is asszem 60-70 wattosak de félignél feljebb sosem kellett még tekernem a hangerőt rajta, így is bőven adja.
    Ha éppen nem menne a tv ,akkor bluetooth on keresztül kapcsolodik a telohoz, vagy a géphez és onnan erősíti ami épp szól
    A legtöbbet üzemelő TV a háznál kb egy éve van meg. ÓÓcsó volt, feltétel volt hogy HD legyen meg wifis smart, a kép jó ( nekem megfelel) mostmár a hangja is jó így, krumplipucolás, fözés közben, vagy ha dolgozom a konyhában, több mint elég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák