Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz SirRasor #79230 üzenetére

    Van olyan szőnyeg, aminek a hátulját megkínálják egy réteg műanyag festékkel, vagy valamivel, amivel mérsékelten vízálló lesz. Tehát egy kis babapisit nem enged át lefelé, illetve padlószőnyeg esetén a porózus betont nem porszívózod fel a szőnyegen, vagy a kátrányos parkettaragasztót.
    Ha vízre érzékeny dolog van a szőnyeg alatt, akkor takarítás előtt tekerd fel a szőnyeget, alaposan takaríts ki alatta (pormentes, zsírmentes), teríts le mezőgazdasági takarófóliát (jó vastag, cserébe nem drága), fóliára visszagurítod a szőnyeget, kitakarítod, száradás után meg kiveszed alóla a fóliát és elrakod legközelebbre.

    Padlószőnyeg alatt van aljzatkiegyenlítő, rosszabb esetben csak a beton. Mindkettő porózus, szívja a nedvességet. Aki ad magára, az szőnyegalátétet is tesz a padlószőnyeg alá, illetve le is ragasztja a padlószőnyeget. Ezt értelem szerűen nem kell felhajtani, de itt már vélhetően odafigyeltek a kivitelezésre is és nem lesz gond szakszerű vizes tisztításnál.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák