Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz Rawulf #65968 üzenetére

    1. [link] Nem is értem, miért ültök be olyan film 3D-s változatára, ami konvertált. Egyrészt többen vannak, másrészt kényelmetlenebb a szemüveg annál, hogy megérje ilyen vetítésre menni. A normális 3D-s filmeket is csak azért vagyok hajlandó szemüveggel nézni, mert anélkül nem adják le.

    3. Mara Jade egyelőre úgy tűnik, nem kánon, még ha be is hoznak Lukenak valakit, akkor sem biztos, hogy Mara Jade lesz az. Bár egy hihetetlen, senki által meg nem jósolható csavar lenne, ha kiderülne, hogy Rey Luke gyereke. Azért ilyen mélyre remélem, nem süllyednek.

    4. Hát ezért nem kell premier utáni első hétvégén moziba menni. :D Mondjuk én is megnéztem szombaton, szégyelltem is magam, mert kicsit meg vagyok fázva, aztán párszor ki kellett fújnom az orromat, ami lehet, hogy kizökkentette a mellettem ülőt.

    Én igazán nem értem, mit vártatok, és azt sem, hogy mire fel, én azalatt a bő két óra alatt jól szórakoztam, amíg benn ültem. Persze vannak a filmnek hibái, a kényszeres nosztalgiázás a történet rovására megy, de pontosan tudni lehetett, hogy milyen lesz a film, csak úgy tűnik, volt olyan is, aki bevette a marketingdumát, de az csak arra kellett, hogy ez legyen minden idők legjobban kaszáló filmje.

Új hozzászólás Aktív témák