Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz HaZse #62215 üzenetére

    És szerintem van a felhasználóknak egy jelentős része, akit ezek a rangok egyáltalán nem érdekelnek. Például engem. Én két dolog miatt járok ide: jól és tematikusan válogatva tudok követni bizonyos engem érdeklő információkat, azoknak az alakulálását, az újdonságokat, másrészt a társaság miatt. Minden más az innentől fogva csak hozzáadott dolog.
    Szinte csak szakmai jellegű topikokat látogatok, hozzátenni nem nagyon tudok semmit, inkább informálódok. Például ha a telefonszolgáltatómmal kapcsolatban van valami új infó, akkor annak a topikjában nem csak a problémáról értesülök, hanem nagyon gyakran mire olvasom, már a megoldásról is, sok ember összerakja a tapasztalatokat és kialakul egy hasznos infóhalmaz. Mivel szerintem ennek a rendszernek az erőssége abban rejlik, hogy sokan használják, nem látom be, hogy a hasznossághoz mennyiben járul hozzá az, ha valakinek magasabb rangja van másoknál, de mivel a működést a rangosdi nem akadályozza, ezért számomra mind pro és kontra is érdektelen.

    Biztos egy létező igényre volt válasz ez a sok rang, sokan akik úgy érezték, hogy ők többek mint a tömegből bárki, szükségük volt arra, hogy mások előtt jól láthatóan meg legyenek különböztetve. Részemről, ha ez a motiváltságuk ahhoz, hogy a közösség hasznos tagjai legyenek, kifejezetten hasznos a dolog, de valahogy kicsit úgy érzem, hogy túl sok lett a rang, szinte már mindenre ki lett találva valami. Ezt szerintem későbbi problémák elkerülése végett lehet, hogy jó lenne egyszerűsíteni, mert a végén már az érintettek sem fogják tudni, hogy ki mit kell, hogy csináljon.

Új hozzászólás Aktív témák