Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz bb0t #61646 üzenetére

    Tehát elég csak ezt szóvátenni és ha nem távolítják el, akkor nyert ügyed van egy esetleges eljárásban.
    Amennyiben fotós vagy -szakmád- akkor emlékezned kell, hogy a szakmád mennyire felháborodott a törvény bevezetésén: konkrétan az első verzió alapján nem lehetett volna utcaképet csinálni, mert minden azon szereplőnek kellett volna a hozzájárulása. Akik a szórakozóhelyeken felkerülnek oldalakra is megtehetik hogy jelzik: nem akarnak ott lenni. Ha nem tesz eleget a publikáló a kérésnek akkor neki roller van.
    És rövid válasz: igen, engedély nélkül publikálni személyes képmást, nem szabad.
    De neked is felajánlom amit Rick4-nek: kérjünk hivatalos állásfoglalást egy praktizáló ügyvédtől, vagy magától a z adatvédelmi biztostól. A vesztes viseli a költségeket, és kötelező itt publikálni. Díl?

    Azt már csak tényleg mellékesen jegyzem meg, hogy amikor egy fotózásból élő embert fizettünk meg hogy a ruhákat modelleken fotózza, Ő valahogy azzal kezdte hogy a modellek elé rakott egy loemondó nyilatkozatot amivel az alany az eseti fotózás árában lemondott a személyes képmáshoz való jogai egy részéről, pont a publikálhatóság és szerkeszthetőség miatt :U Biztos ők is bénák voltak :DDD

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák