Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cantus

    tag

    válasz Polemius #52059 üzenetére

    Bár már elvállalták a munkát, szívesen válaszolok. Azért kell egyetemistának lennie, mert az a pénz, ami erre van szánva kizárólag olyannak adható, aki rendelkezik hallgatói jogviszonnyal. Mi nem a "Kovács és társa bt." vagyunk, szigorúan be van szabályozva, hogy kit és milyen feltételekkel, munkaformával foglalkoztathatunk. Sokszor azt se értik az emberek miért ragaszkodok a számlához, nem értik, hogy anélkül nem fizethetek.
    Több grafikai munkát is kiadtam már és elegem lett abból, hogy hol az e-mailre nem válaszolnak, hol a telefont nem veszik fel, sőt gyakran több idő leírnom e-mailben minden apró részletet, mintha jómagam megcsinálnám. Ezért kizárólag olyan érdekel, akivel személyesen tudok rendszeresen találkozni. Ezért kell, hogy szegedi legyen.
    Bruttó 40e-ret adtam az illetőnek, úgy, hogy vektorgrafikus formában megkapta a logókat és az alapokat, neki az egészet színesebbé és dinamikusabbá kellett tenni. Mindenki döntse el, hogy ez a munka gombokért van vagy sem. Plusz természetesen a kiadványba ott lesz a neve és az önéletrajzba is beleírhatja. Köszönöm a leszólásokat, de a kiadvány belsejét egy profi nyomdai cég olvassa/szerkeszti/tördeli. Ellenben jóval kreatívabb emberét akartam a borítónak, ezért is jobb egy hallgató, aki még lelkes és sokkal több ötlete van, mint a sok nagymenőnek. Remélem Polemius fórumtárs minden kérdésére válaszoltam.

Új hozzászólás Aktív témák