Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz zsolesz010 #26231 üzenetére
Amd 5470 van a gépben, és szépen feltelepült és megy acer oldaláról szedett régi driverrel, míg amit az amd-tőltöltöttem az telepítőcsomag hibával elszállt.
Csak zavart mert mikor a lenovo-kat csináltam ott az nvidia driver sírt azért hogy nincs felrakva az intel driver és addig ő nem települ, de most már jó.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz zsolesz010 #26986 üzenetére
Igen, ez megfordult a fejemben.
@orichalcos: Erre gondoltam én is... Mindkét dologra. De akkor már vehettek volna hitelre konzolt is... nem engem fárasztottak volna.
@Mercutio_: Szoktak jönni... félévente, negyedévente. Nem szoktak találni semmi problémát, és elmennek. (nyilván MINDENHOL találnak ha nagyon nagyon akarnak... de az átlag ellenőrzéseket gond nélkül megugorjuk) Mondjuk amit azbest írt, arról valamiért nem tudtam... pedig istenbiza átolvastam.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Jazzos
őstag
válasz zsolesz010 #27287 üzenetére
Szerintem ő sem látta a jobbra zárt részt, ahogy először én sem.
-
szumo
senior tag
válasz zsolesz010 #28947 üzenetére
Megtaláltam az eszközt az ALI-n
Solar Panel Charger 16000mAh Dual-Port Backup Battery Power Bank
6300 HUF környékén hazajönA legerősebb az 23000mAh-s volt, az kicsit húzós, mert 50k HUF körüli az ára
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
BlacKSouL
addikt
válasz zsolesz010 #28949 üzenetére
Létezik egyébként ilyen.
Teherautó akksi. Ólom-savas.
200 000 mAh. Mondjuk spórolósan 200 Ah-t írnak rá, meg napfény sem tölti olyan gyorsan, de kicsire nem adunkEgyébként meg rosszul értelmezitek. Azt írja: 200.000 mAh. Azaz kettőszáz egész nulla tized (-század/ezred) hisz nem minden kultúrkörben tizedesvessző a tizedespont
A kettőszáz milliamperórás akksit meg még a felhős ég is tölti. Önmagát.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Out
addikt
válasz zsolesz010 #29226 üzenetére
Remélem megnézted a videót, hátha abból kiderül, hogy mi is volt a probléma
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ViZion
félisten
válasz zsolesz010 #29592 üzenetére
mondtam, h van, ahol se skip, se pipa, se semmi. DT meg amúgy is kémprogi, jelent haza mit csatolsz.
WinCDemu-t használok, csak akkor fut, ha iso-t kell csatolni. Kidobom, akkor kilép.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
szakalistvan
senior tag
válasz zsolesz010 #29592 üzenetére
Ha nem pipalod ki,nem tudsz nextet nyomni. Még a felhasználási feltételeket is elolvasom
-
VegyesTamás
senior tag
válasz zsolesz010 #29596 üzenetére
van skip..is mostanság úgy is csinálják, hogy pipa kivesz, és ott még accept és decline közül választhatsz, gyanítom az acceptel lehet mégis feltelepül a szemét
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz zsolesz010 #29598 üzenetére
én mindig meg kérdezem...te ezt használod? válasz: mii azt sem tudom mi ez nem is én telepítettem föl jaa oké
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest