Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz TaaT #25675 üzenetére

    Két dolog jutott erről a videóról eszembe:

    1.: A világ bizonyos részein éheznek és nagyon jól jönne az a kajamennyiség, amit ez a seggfej elpazarol ezekre a hülye videóira. Igen tudom, hogy a Föld nagy része pazarol így is, de azt nem látom, így viszont videóra is véve eléggé elszomorító, hogy ilyenre sz@rja el azokat a finom tojásokat!
    2.: Erről a videóról Tirexi jutott az eszembe, aki megvesz egy high-tech gépet, örül neki mint majom a farkának, körbehányja vele a teljes internetet, majd mikor jön a következő generáció, azt megveszi és veri széjjel a régit, hogy szar! Vagy ha azt nem is, de a gyári hűtőket biztosan.

    sptkyle: Neked is kijutott a jóból! :)
    Itt Gyulán volt korábban egy számtechbolt. Akkoriban még nem vágtam annyira az infót, így ha nagyon nagy bajom volt, akkor bevittem a gépet. Volt egy időszak, hogy az akkori gépen folyton lefagyott. BIOS laikusként nem állítgattam semmit, mentem a boltba. Na nekik az volt a szokásuk, hogy felraktak egy windowst, majd hagyták állni a gépet, nem csináltak vele semmit. Bementem másnap, mondja a gyerek, hogy náluk nem jelentkezett a probléma! (azóta ez szállóige lett a baráti társaságba [ugye TaaT :) ]) Tehát ha memória probléma is volt, akkor se használta semmire, csak hagyták hogy álljon ott és kész. Mondtam nekik, hogy de nyüstöljék, mert így nem is fog kékhalálozni, de erre nem voltak képesek, mindig azzal jöttek, hogy vigyem el és majd nézzem meg mikor akad ki. Na a 4. ilyennél meguntam, aztán hála az internetnek mindenre kaptam választ amit nem tudtam (szuper Abit IC7 és Gigabyte alaplapjaim rendre memóriavezérlő hibásak voltak).
    (remélem egy számtechboltos sem haragszik meg érte, hogy most inverz sztorit írtam? :)

    [ Szerkesztve ]

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák