Új hozzászólás Aktív témák

  • cbmfan

    senior tag

    válasz #64791808 #22274 üzenetére

    na az b@szna be :D

    másik ilyen téma a lomisok:

    alapszabály: környéket körbe kell járni lomizás előtti napon, mondani lomisoknak, hogy mi érdekel. és magas árat ígérni. általában félrerakják.

    a főnök:

    a környéken általában pár placc az övé. vele kell üzletelni, először megkeresni. tőle kell árajánlatot kérni, hasonló módon mint a plédeseknél.

    a kis főnök:

    esetek nagy részében a főnök rokona, fiatalabb korosztály. pár perc beszélgetés után válogathatsz az eldugott cuccok között is, nem csak a szemétben.

    a telepes:

    helyi begyűjtő, főnök megbízottja, általában kisebb család. ott alszanak, hozott vagy gyűjtött alkalmatosságokon. lehet próbálkozni ha nincs ott a főnök és/vagy nem látta a cuccot.

    a kóborló

    alfaj 1 - a deszkás: különböző kisteherautókkal, Lada utánfutóval, bármi egyébbel. faanyagokat gyűjt, deszkáktól helyszínen szétvert bútorokig bármit. értelme nincs venni tőlük, mert mindent szétvernek.

    alfaj 2 - a vasas: bármi fém. számtech cuccok esélyesek, de a házat nem adják.

    szinte mindnek fogalma sincs, hogy mi van a kezében, kivéve a fémeket és azokat tartalmazókat. ha mondod hogy mi van a kezedben, segítesz neki az plusz pontot ér.

    ami tuti bejön: telepessel beszélgetni, akár fél-egy órát. amit frissen hoznak akár ingyen odaadja. következő alkalommal étel (kenyér, felvágott, hasonlók), ital (üveges víz) 100% siker, cserébe ad bármit. persze köztük is van arrogáns, de lehet próbálkozni ha megtetszett valami, de kevés sikerrel. kisebbségi felmenők említése, sötétebb tónusú bőr plusz pont.

    időjárás nagyon befolyásoló tényező. borús, esős időben esélytelen, főnökök eltűnnek, telepesek behúzódnak vackaikba, emberek nem visznek ki semmit.

    mászkálni de. 10-11 óra és du. 2 órától sötétedésig érdemes, akkortájt hordják ki a vackaikat. ha lomisnak néznek nem kell megsértődni :)

    [ Szerkesztve ]

    Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Új hozzászólás Aktív témák