Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Kendek #3870 üzenetére

    Köszönöm szépen a segítő szándékot, de ahogy nézem, nem DNS hiba lesz, mert akkor ugyanúgy gondom kellene legyen mind PC-n, mind az egyéb, pl. wifin csatlakozó mobil eszközöknél is.

    Ha azt nézem, hogy a Chrome-ban és az FF-ben jelentősen eltérő weboldal betöltési idők vannak, akkor a böngészők reklámoldal kezelésével (és az azokra történő várakozással) függ össze a probléma, mert míg a Chrome csak a semmitmondó "kapcsolódás.."-t írja ki, addig az FF már konkrétan írja, hogy milyen reklámoldalakhoz akar csatlakozni. (csak a link eleje látszik, de legalább infó.)

    Amit megoldásnak tartanék, az a reklám oldalak engedélyezése, de valahogy nem megy: Safe Access fut a gépen, akkor pl. egy totalcar.hu-s cikket megnyitva nyafog a weboldal, hogy kapcsoljam ki a hirdetésblokkolót.
    Hiába teszem kivétel listára a totalcar.hu-t, semmi nem változik.
    Az oldal által betöltendő n darab reklámoldalt meg nyilván nem tudom tételesen felsorolni.
    Ha kikapcsolom a Safe access-t, akkor a totalcar már nem nyafog, de a prohardver/hardverapro oldal betöltése továbbra sem lesz gyors. Minden más oldal normál sebességgel bejön. Nem értem.

    Tehát:
    - hogyan tudok úgy kivételre tenni egy oldalt, hogy a Safe Access reklámszűrés mellett is AZ az oldal rendben betöltődjön?
    - vajon, mi okozhatja, hogy a Chrome 1,5x lassabban tölt be oldalakat, mint az FF?
    kérdések az érdekesek, azt hiszem.

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák