Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Kicsimix #37342 üzenetére

    Rákerestem most megint és nincs más elvileg ezt használja.
    Ha rákeresel a problémára és ez nem csak a törlést érinti, hanem az áthelyezést, átnevezést stb. ebből kifolyólag Sonarr, Fájlbot és hasonló programoknak is felmerült. Csak ott megírták a kezelését (amit vagy találsz a problémádra vagy nem). Gondolom, ha lenne valami egyszerűbb akkor ők is azt az utat választanák. De persze lehet van és csak én nem találtam meg.
    Ezek ez ismert kapcsolói a synoindex -nek

    Add: synoindex -a filename
    Delete: synoindex -d filename
    Add folder: synoindex -A folder
    Delete folder: synoindex -D folder
    Rename/move file/folder: synoindex -N newfullpath oldfullpath
    Update Photo Images: synoindex -U photo
    Get from DB: synoindex -g filename -t [video|music|photo|playlist]

    Rescan: synoindex -R [video|music|photo|playlist|all]

    Az update kiadás a könyvtárra nem opció. Amihez megírták a kezelést ott a Delete használatával kiszedetik az adatbázisból és Add -al hozzá adják.(Csak törlő nincs is ugye :) )

    Szóval ha találsz / írsz egy szkriptet ami törlés előtt / után a kiadja a törlést a Samle -fájlokra (és ha elegánsan oldod meg akkor a könyvtárakra is) a synoindex -nek akkor nem kell a komplett rescan.

    Aztán ha van kedved kísérletezni ( DE csak saját felelősségre! ).
    Megnézheted mi történik, ha az Add folder ( synoindex -A folder ) el hozzá adod még egyszer a filmek könyvtárad. hogy ilyenkor mit csinál.

    Igazából én hagynám a francba, mint ahogy hagyom is mert nálam is ott vannak de elférnek. Mert ez a Rescan ahogy nő az átnézendő mennyiség úgy tudd egyre komolyabb idő és + terhelés lenni.

    Azt se tudom, hogy egy olyan programot használva amibe ez meg van írva nem e lenne megoldás, hogy letöltést beállítod egy nem indexelt könyvtárba amiből átrakatod az indexeltbe Sample nélkül ami kell és az áthelyezés után már a program intézi a synoindex -et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák