Új hozzászólás Aktív témák

  • kaloz01

    újonc

    Sziasztok!

    Becsületesen végigolvastam a topicot, sőt még a NAS belső help-jét is végigböngésztem és most jutottam el odáig, hogy kérdezek:)! Segítsetek ha lehet.

    DS214 + router Dlink DIR655 + LG 50PK350 plazmaTV a párosítás (lejátszó nincs). Videót szeretnék lejátszani. A NAS a routerbe van bekötve hálókábelen. Netről el tudom érni, FTP megy, megosztás megy, tehát működik.

    1. Milyen módon kössem össze a TV-t a NAS-sal? A TV-t nem tudom hálókábelen a routerbe kötni, mert nicns rajta ilyen be/ki menet! Sima USB kábellel kötöttem össze, de így mikor ki akarom választani a TV-n az USB bemenetet (szoftveresen), akkor azt írja, hogy "nem áll rendelkezésre tárolóegység". Tehát, a könyvtárat sem látja. A routeren van USB bemenet, oda is próbáltam dugni a TV-t, de itt sem lát semmit, ugyanaz a hibaüzenet.

    2. A médiaszervert letöltöttem a NAS-ra (nekem is azt írja ki, hogy feleslegesen, de nem hittem neki:)! Itt állítgattam mindent, indexeltem újra, új könyvtárat hoztam létre, de semmi változás. Egyébként hol van a beépített, alapértelmezett médiakönyvtár? Nem találom, így nem tudok bemásolni semmit sem.

    3. Csak a beépített könyvtárak alkalmazhatóak média tartalom tárolásra? Csak azért, mert nekem kidolgozott könyvtárstruktúrám van, mivel sosem emlékszem arra, hogy mit hová tettem, így minden keresés alkalmával a logikus helyen leresem a dolgokat:)! Ezért nem szívesen változtatnék rajta.

    Köszönöm
    KAlóz

    Ha már végképp nem megy, olvasd el a manualt!

Új hozzászólás Aktív témák