Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz stellaz #246897 üzenetére
Regen gondolkodtam rajta, de szvsz hamar karcolodna. A masik, hogy azt a 80as evekbeli casio feelinget nem igazan hozza szamomra. Muanyagom van, tokeletes nosztalgiaerzes, sokaig az volt a “nyari” oram.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
dzsi23
addikt
"Nálam ez pusztán csak érzelmi kérdés"
Ha a szíved a drágább óra felé húz, az egy nagyon jó indok arra, hogy megvedd, sőt, talán a legjobb indok, ennél értelmesebb érvet senki sem fog felhozni szerintem, hisz tudásban kb. ugyanaz, és a G-k ütős-vágós órák (nyilván a drágább strapabíróbb, de az olcsó sem gyenge, mégis csak G...), így nagy előny az olcsóság. Én a nehéz órákat nem szeretem, de más igen, lehet, hogy te is.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Én már párszor leírtam itt, hogy én nagyon szeretem a GW-5000-et, nem bántam meg, a cserét GW-5610-ről.
Kevésbé kényelmes mint a normál változat(a hátlap jobban felfekszik a csuklóra annál), de sokkal masszívabb és összességében jobb a minőségérzete.
Plusz ugye made in Japan. ."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest