Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz xXxian #215746 üzenetére
Pedig mind a Seagull, mind a Tisell, mind a Merkur egy óraértőbb társaságban jobban hangzik, mint egy Parnis Ne egyéni preferencia => név hangzása alapján tessék órát venni
Heimdallr van még, ők Seiko homage-okat csinálnak, szintén tökjó minőségben.
100k-ig már Seiko-t is lehet venni, Orientet is amik még nagyobb-ismertebb márkák.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dzsi23
addikt
Nekem totál LOTR a márka neve... Várjuk a képeket!
A Reefből el is fogyott a dupla korononás, amit bedobtam ide, csak nem tudtam rászánni magam a vásárlásra... leginkább azért, mert még a másik Vostok is úton van felém.
A Bulova Moonwatch engem is csábít (amúgy az pont kvarc)."Kik vannam még mondjuk 100k határig?"
Pl. ott van az Orient, meg millió+1 microbrand... Dan Henry, Zelos, Ventus, Boldr, Nethuns, Spinnaker, stb.Szerk.: Helm, Borealis, Colomer, sorolhatnám még..
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
A Citizen nem engedte el, de nem is erőltetik az automatákat. Csináltak 10 éve egy remek szerkezetet (9000-es sorozat), amit kb. legjobbnak tartanak az alap, megvásárolható automaták közül (kínaiak, Seiko, 2824 és klónjai, újabban Orient...), Európában mégis alig lehet kapni ilyen órákat, hanem a régi 8200-as különböző változatait. USA-ban és főleg Ázsiában jóval nagyobb a Citizen automata választék, de ott is messze háttérbe szorulnak a kvarcok mögött.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest