Új hozzászólás Aktív témák

  • Szulita28

    senior tag

    válasz SOAD19 #267280 üzenetére

    Az óra nagyon király, ilyen szegmensben es stílusban szvsz az egyik legjobb választás. Uh csak bátran vegyél :K
    A csat tervezési hibas valoban (ha még azóta nem javitották, az enyem 3-4 eves talan) . A klasszikus 3 lyukas bovitesi/szukitesi megoldas van rajta, csak eppen nem használható, csak a legkulso, mert ha beljebb teszed, nem lehet bezarni a csatot.
    Erre a megoldas, h gariban megreklamalod; nekem kuldtek egy masfajtát, nagyobbat, masszívabbat, azzal már tokeletes.
    Az ora uvege nagyon enyhén domboru, igy tehat tukrozodik. En is feltem tole, es a dupla AR-ben gondolkodtam, de vegul a sima lett. A letisztultsaga es az alkalmazott szinek, megoldasok miatt viszont olyan szinten kontrasztos, h egyaltalan nem zavaro az esetleges tükröződés. A legjobban leolvashato oram, pedig en egy ideje mar csak olyanokat veszek, amik ilyenek alapbol (pl. nem krómozott, csak festett mutatók stb.).
    A werkje az enyemnek a sima; itt is gondolkodtam a TOP-on, de ez is 1-2 mp/napos jarassal megy, uh ezert se feltetlenul erdemes kiadni plusz penzt. Es tudtommal még ETA van bennük.
    Van magyar forgalmazója is, en tole vettem amugy (ezert is nem lett dupla AR es TOP werk, ez volt nála)
    [link]
    Nagyon korrekt es normalis a srac, mindenkeppen erdemes vele felvenni a kapcsolatot, hatha van eppen nala vmelyik darab. Vagy akár egyezkedni is meg lehet vele próbálni. A csat-cserében is ő segített.
    Ha a meglevo automatak kozul csak egy maradhatna, eselyes, h ez lenne az.

    Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák