Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
nah eddig nem találtam ilyen topcot, ha mégis van, akkor írjátok ide pls! Szóval mi a véleményetek erről a játékról? én ellenzem azért, mert az nfsu klónja, és csak azóta jönnek a juiced-es meg síndicate-s klónok, amióta nfsu van, de tuningolós, ezért nálam említésre való... a képek egész jók, de már megin csak a skíline van a képeken... a videókból arra következtetek, hogy keményen arcade lesz, de ezt demo nélkül ne tudom megállapítani... mikor jelenik meg? mert gamespotot meg gamezone-os leírást nem találtam, most nézem a gamershell-t...
( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
már ps2re kintvan? akkor a pc se tarthat olyan sokáig...
ez most teljesen off lesz, de nem akarok uj topicot nyitni: vmi vélemény, avgy úgymond 'közvélemény' a burnout 3 takedown-ról? egész jónak tünt, csak nemtudom hogy tényleg a psuztíítás a lényege, vagy csak kamu...( : no woman no cry : )
-
Viktor77
titán
Amúgy aki nem ismerné: Bővebben: link
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Break
senior tag
Bővebben: link
Hmmmm...elméletileg dolgoznak rajta. bár ismerve a console-pc viszonyokat 4-6 hónap is eltelik mire a ''piacot védve'', kijön pc-re.''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
Viktor77
titán
-
illusiON
őstag
ohhh thnx, átirom az aláírásomat lényegesen rövidebb verzióba sorry
-
veterán
Ez miért NFSU klón?
Ilyen alapon az NFSU meg Street Rod klón... -
illusiON
őstag
azér a street rod grafikája nagyon más mint nfsu-é, és a street rod ahogy néztem ároknyira van az nfsu-tól... mg a street legal redline se klón, mert abba sokkal másabb a szerelgetés... (most kivételesen hasznháltam a válasz gombot )
nem értem: mér adják ki sokkal később PC-re? ennyivel nagyobb a ps2-re a kereslet?!?! kár
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
ebben iagazd van... kár, de ezt sajnos tűrnöm kell
-
illusiON
őstag
ebben a játékban is szabadon mászkálhatok? és látom lesz ebben is nappali mód...
-
Toness
őstag
Mikorra várható kb ez a game, a képek alapján elég jól néz ki, most is csak 3 új screenshotot találtam, de smmi infot a megjelenésről
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
illusiON
őstag
elárulok neked egy titkot már félig a gépemen van, madj holnap véleményt mondok
-
illusiON
őstag
ja hagyjuk...melleslegvan vmi starfuck vagy mi... na nem szóltam asszem nemlesz rossz,örülök neki mert nem müxik az nfsu2 nálam vmiér kicsit off, de nfsu2-ben amikor abetöltőképernyő eltünik kilép agame-ből... msot suliban vok, nincs időm nfsu2 topicba is irogatni? help van?köszike
-
illusiON
őstag
yorsvélemény: a térképen sehova se rakja ki a dolgokat pl. a championokat vagy seasonokat avyg miket nem rakja kia térképre.. és meg kell keresni... MEGLOL... aztán az irányitás: hozzá kell szokni, naygon egyedi... a tuning: nekem edig annyi volt a tuning (megjegzem amikor befejeztem a kocsivásárlást többé soha nem láttam a garázst...) szóval vettem egy kocsit az első levezető verseny után, (jelenesetben egy 04' eclipse-t) més tuningoltam... a kasnihoz csak bodykitet taláéltam, külön alkatrészesést 'még' nem... aztánakkor a dino nagyon valósághütlen... ujra kell az autót éiteni (mármint repairolni) ha nekimegyek vminek, és széttöröm a kcosim, de repairolni csak a garázsba lehet amit meg ugye sohase találok... vmi garázsszerüség van inditás előtt, de ott csak ha lenne több kocsim akkor válthatnék, meg a felszedett csajok közül választanék... na csajok meg igagalol, őmiattuk kell bizonyos opontokon áthajtani, mint midnight club2ben... MEGAGIGAULTRALOL.... aztánakkor még mi van... a motorok hangja kegyetlenül béna... az irányitást már irtam, elég gagyi lett, de ha hozzászox akkor egy elsőkerekes gépet már elvezetsz.. nekem elgalábbis a veilside supra mindig bepörög kicsit kaynarban sztákko kocsik: nagyon LOL, hogy van golfon kivül vmi bora vagy passat meg jeta is wv-ből... a modellek kicsit benygyák, és ha töröm a kocsit akkor kegyetlen ronda lesz a fényezés, mintha odaxartak volna... asszem ennyi, most keresem a pozitivumokat, mint pl. elindul, ja és uj ati driverrel normálan mey de fagy, 4.9el pedig nem fagy viszont beakad minden egyes mozdulatnál... sry a hosszér, de röviden ennyi msot sirjak vagy nevessek ezen a gamen? avyg örüljek neki?
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
itt most csak nekem van meg a game? akkor inkább ahygjuk ve gyétek ugy nekem sincs meg
-
illusiON
őstag
aha, akkor vegyétek ugy nekem sincs meg de ha vkinek megvan és továbbjutott meg tudja hol lehet ujra átalakitani kocsim stb. meg hol vannak a versenyek amik körversenyek az plz irjon!
-
illusiON
őstag
mellesleg a rendőrök eddig sose hajtottak meg, meg se próbáltam és csak szabadjárásnál vannak, verseny alatt nincsenek rendőrök...
-
tailor
őstag
nekem is megvan Háát...nem dobom el magam tőle. A hangok: botrány. Tompa, sz@r. Irányítás: hmmm....nekem még nem igazán sikerült megszoknom, bár még az elején vagyok (impreza 2.5) A graf maga szerintem szép, a kocsik is, az át-/bevezető videók szuperek!! Végre nem képregény
Egy-két dolog zavar, pl. hogy nem tudom kikapcsolni az út csillogását...elég gázul van megcsinálva.
Igen, van nappali része is (jól belevilágított a nap a szemembe, ezért nekimentem a falnak)
Szóval nem ettől a játéktól fogok hátast dobni, de nem rossz. irányítás+a hangok jók lennének, nem is lenne vele nagy bajom... -
illusiON
őstag
na végre vki akinek megvan! jáccasz vele? nekem éppen egy eclipse 04'-em van... neked a térképen kiirja a dolgokat? figy van msn-ed? avyg jahoo-d vayg vmid? esetleg gyalogló cseten fennszoktá lenni? lenne pár (ezer) kérdésem...
-
Kiskokó
veterán
cs.
nekem is nemsoká meglesz a game !! irányitás terén mennyire ratyi ??
Mert pl ha oyan mint a Midnight club 2-é akkor megse szerzem !! anank egyszerüen kibasott sazr az irányitása !! irjatok márróla milyen is !!
thx| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
illusiON
őstag
1. az mc2 irányitása végre normál arcade-os volt...
2. ennek az irányitása tul gyorsan reagál, jó refled kell hozzá...
3. plz ne ocsárold midnight club2-t, annakidén (talán) a legjobb game volt...( : no woman no cry : )
-
busman
veterán
Érdemes megvenni?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Viktor77
titán
Aki ismerte annó a Ridge Racer-t, annak semmi újdonságot nem fog mutatni az irányítás. A Namco nem sokat szarakodott, betette egy-az-egyben.
A játék maga nem rossz, van törés (persze nem valós fizika alapján), és nincs wallride. Úgy át lehet suhanni a kanyart jelző nyilakon, hogy élvezet nézni. A nitró jól néz, és az NFSU-val ellentétben az effektje maradhat bekapcsolva, nem zavaró. A hangok tényleg furák (főleg a duda), de rosszabbra számítottam. A gépet jól ott lehet hagyni. Ami viszont gáz, az a Replay. Általában mindent mutat (akár az üres utat is), csak minket nem.
És egy saját kép.
[Szerkesztve]Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
Na, kicsit jobban belenéztem.
Hagyjátok, gagyi. Képzeljetek el, egy játéktermi autómatát.
Autóválasztás.
Már az röhej, hogy színválasztáskor színváltásoknál tölt a gép. Aztán az röhej, hogy lehet feltenni már az elején matricát, de csak a gép által megadott kombóban (mint a Juicedben), de ha egyszer felraktad, jajj neked, nem lehet visszavonni, ráadásul igencsak gagyik a festések. Ha beléptél a garázsba, ott lehet váltogatni. Kiválaszthatod, hova rakjon matricát, de mikor választasz látszólag semmi nem történik, aztán elkezd szép lassan továbbugrani a lehetséges helyek közt.
Garázs.
Érthetetlen. Összevissza lehet mindent szart felrakni (performance és optikai tuning egyaránt van), de átláthatatlanul. Dyno pad csak dísznek van, mér egy lóerőt aztán jó'van. Nincs állítgatási lehetőség, szal ez itt csak csicsa.
Verseny.
Pontosabban elöször Cruise. Lehet összevissza menni. Ennyi. A térkép átláthatatlan, a város meg olyan szinten csillog-villog, hogy az NFSU elbújhat mögötte. Vannak kijelölt pontok, versenyek, találkahelyek, stb. A legnagyobb LOL egy olyan pont, ahova ha odamész, elkezd a gép magától vezetgetni, úgy, hogy közben kivülről mutatja az autódat. Értelme nincs, mert ha kilépsz innen, oda kerülsz ahonnan elindultál. Lehet kihívni más autókat, ezek ritkák, és ha kihívod őket, akkor egy ponttól-pontig versenybe csöppensz. Rendőrök is vannak, a közelükben nem érdemes emberkedni, úgyis elkapnak, és egyre többen jönnek.
Na, verseny. Én a saját bandám ronggyáverésével kezdtem. Elindulunk. Pont jár a helyszerzésért, amit le is vonnak ha téged előznek meg. Jár még ezenkivűl, kétkerekezésért, csúsztatásért, draftért (már párszáz méterről is jár a pont), plusz a combó szorzó, ha ezeket esetleg egyszerre csinálod. Na de hogy adja a pontokat! Csilingel, mint mikor a pénztárgép kinyílik. Nevetséges. Gyorsulás? Lehet autómata váltóval is!
Satöbbi.
Gépemen szaggat, és mint írtam, ha kell ha nem, tölt. Ráadásul elég észrevehetően. Zenék semmitmondóak, néha észre sem venni, hogy szólnak.
Kormánnyal (MOMO) nem megy. Pontosabban megy, csak éppen egy bizonyos fordulatig mintha meg sem mozdítottad volna. Állítgatási lehetőség nincs. Az egérmozgatás egy katasztrófa, összevissza megy, és például a billentyűkonfigurálásnál a kurzor hajlamos eltünni.
Autót forgatni lehet a Quick Race autóválasztásnál, de összevissza. Hol fordul az autó, hol nem, ráadásul semmilyen egérgombot nem kell lenyomni ehhez.
Viszont nálam nem fagyott egyszer sem és nem is lépett ki.
Starfuck-ot hanyagoljátok, nekem kétszer sikerül lefagyasztani a gépem, okoskodás közben. Egyszerűbb a lehúzós módszer.
Ennyi. Még arra sem jó, hogy a MC3-ig kihúzzuk vele.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Dreamcaster
senior tag
Itt van az SRS Full Skyline hangja, azért tettem fel, hogy szakadjatok a röhögéstől! Egy kis nitro is van benne.
Bővebben: link 1/4 MB
[Szerkesztve]ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Mr.Skyline
senior tag
-
Dreamcaster
senior tag
válasz Mr.Skyline #43 üzenetére
Örülök neki! Hallgassátok a Suprát is. Knagy gagyi...
Bővebben: link 1/4 MBingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Dreamcaster
senior tag
Na ki van itt??????
Bővebben: link
[Szerkesztve]ingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Dreamcaster
senior tag
Fejbe******** egy billel aki ezt a szar ******* csinálta vazze. Kocsi szét van ******* lassú tötymörög, della nincs de így versenyt se lehet nyerni gratula, á nem vagyok ideges.*************** Aki meg kitalálta a Ridge Racer Engine -t az meg jáccon vele élete végéig azt **************!!!!!! Ilyen a ford racing is csak az mégszarabb. Kom jáccanak már vele a készitők is, rohadjanak meg.
ezt nem akartam törölni. I_Amingyen gyuras bp xi -ker -ben! gep, sulyok vannak, most kezdem, itthon!
-
Toness
őstag
válasz Dreamcaster #46 üzenetére
nyugi hátha adnak ki valami peccset hozzá (3DVD-n )
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
tailor
őstag
Na, forró itt a hangulat! Legalább annak örüljetek, hogy 5(!) fajta skyline van benne! NFSU-nak télleg a közelébe sem érhet, de hát ez van...
-
Kiskokó
veterán
huuu tényleg ilyen sazr ?? akkor nem ér meg még 2 cdt se nemhogy megvagyem !!
ha igy van akor még a street legal is jobb nem ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs