Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
EmThor
addikt
Elvileg ő a modell
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
TBT
addikt
Rajongói ruha ötletek (AI képek), Stellar Blade témában:
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
A játék bekerült PS Extrába!
Mostantól az előfizetők is kipróbálhatják a játékot - 2 óra erejéig.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Befutott a júniusi (v1.004) patch!
Mérete: 1,9GB
Tartalma:
- 2 új öltözet (egy új öltözet, ami Roxanne Shop-jából érhető el, illetve egy másik, amit a Boss Challenge Hard módon történő teljesítéséért kapunk)
- Hair Salon hozzáadva a főmenühöz (így már a menüből is változtatható Eve frizurája)
- Átvezetők átugrása menüpont megjelenítése/elrejtése
- Apróbb hibajavításokA két új ruci:
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Roxanne Shop-jában beszerezhető ruci:
-
TBT
addikt
A Boss Challenge Hard módon történő teljesítéséért járó ruci:
-
TBT
addikt
A teljes patch notes:
- Two new outfits have been added.
- Added a hair slot to the menu so you can change your hairstyle at any time ‼️
- You can toggle ON/OFF the "skip" UI for cutscenes.
- Improved jump direction when swinging on the rope.
- Holding the button during the end credits will speed up scrolling.
- Boss challenges will now keep the costume you changed.
- Various other bug fixes.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Játék nehézségéről érdeklődnék megvásárlás előtt, van legalább Sekiro nehézség?
Ahogy láttam van boss run, ezt úgy kell elképzelni hogy akármelyik bosst lenyomhatjuk?
Amelyiket már eddig legyőztünk persze.Press "F" to pay respects.
-
KKaresz45
senior tag
-
TBT
addikt
Némi roadmap a jövőre nézve:
- Fotó mód - Augusztus körül
- Több új ruha - Október körül
- Nagy volumenű kollaborációs esemény - 2024 vége
- Történethez kapcsolódó DLC - 2025 tavasz (talán az 1. éves évfordulóra)PC-s verzióról még nincs további hír.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Új patch érkezett!
Version 1.005.000 - 460.00 MBA textúrák részletességén javít.
-
TBT
addikt
Koncepciós képek:
-
spleenszuru
őstag
Valaki mondja meg pls, mi a jó büdös francért nem hajlandó használni a HP potit mikor nyomom mint állat?
Cooldownja van vagy mi?
Elkezdtem amúgy végre normálon, de amúgy így nekem nehéz, szóval lehet sztori lesz belőle.Malaka!
-
senior tag
válasz spleenszuru #318 üzenetére
Én sztorin tolom, az a nekem való nehézség ebben a játékban.
Most ez a poti dolog nem rémlik, lehet sztori nehézségen nincs ilyesmi. -
TBT
addikt
Jöhet a fotó mód, új rucival Eve számára?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Egy kicsit még várni kell a fotó módra, de augusztusban már megkapjuk!
-
Szoke1982
senior tag
New SUMMER update details!
🔸A small area for a summer vacation has been added for a limited time at the Great Desert Oasis. Gift EVE a tiny break.
🔸Summer time-limited BGM at the Great Desert Oasis. You can still listen to the previous Oasis soundtracks at the base camp.
🔸Newly added object interaction with the sunbed.
🔸Two new outfits and one new accesary have been added and can be obtained from Clyde's shop at the Oasis.
🔸Fixed the issue of the hair color change not applying in the Boss Challenge preset.
🔸Various other bug fixes.[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
(1.524GB) 1.006.000 verzió már szedhető!
-
TBT
addikt
válasz Szoke1982 #324 üzenetére
Szeretem az így semmiből érkező tartalmas frissítéseket!
A srácok megint kitettek magukért! Ebből is látszik, hogy a Shift Up is szereti a saját játékát.A két új ruci (Clyde-nál lehet megszerezni őket az Oázisban):
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Én meg már a new Game+ ba vagyok még nem nyílt meg LOL 😅 Én meg már azt hittem benne van a fotó mód is (de jah írták mit javítottak benne stb.) amúgy placebo vagy tényleg jobban fut a game? Sőt.. az ugrálós részek is jók már!
Tudom mert anno ott 6x le estem..
Honnan is nyílik meg az oázis?
Most még wastelandba vagyok.. még csak most aktiváltam a tornyot..[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz spleenszuru #329 üzenetére
Én még el se kezdtem, de gondolom el lehet jutni oda még időben ha most nekivágnék. Ruhákra is érvényes amúgy a korlátozás, vagy azok megvehetőek lesznek később is?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
spleenszuru
őstag
Egyébként az első alfa leverése után, rájöttem, hogy a nagyobb boss kamerakezelése borzalmas, legalábbis szerintem.
A boss jó ha fele benne van a képben, és még a karjának mozgását sem látni teljes tartományban.Sztori módnál maradtam egyébként, normálon nekem ez a játék nehéz, a sima mobok is leszednek, olyan idióta mozgásuk van, hogy nem tudom időben jósolni a támadásaikat.
Malaka!
-
TBT
addikt
válasz spleenszuru #332 üzenetére
Nah... Pedig a mobok mozgása még kiszámítható is, ahogy a bossoké is. 80 óra után már semmi nem okozott meglepetést.
A probléma nálam akkor van, amikor nagyobb pakk jön és az operatőr lomhán kezeli a kamerát. De azt is elengedem neki, mert sok hasonló játékban így van megoldva, szóval mondhatni, hogy ez az egy ellenfélre fókuszáló kamera, műfaji sajátosság.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Napi Eve:
-
TBT
addikt
100 000 követő elérve a hivatalos Twitter csatornán!
-
Szoke1982
senior tag
Közöltek pár új képet, ez már biztos a fotómódból vannak pózok, mosoly stb.. alapján gondolom ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Szoke1982
senior tag
Lehet már holnapra meg is jön! Múltkor is a poszt után jött az update.. (a semmiből)
Amúgy a frissítés óta sokkal jobban fut a játék, sőt picivel szebb is lett..?
A töltési idő nekem az indításnásnál ennyire gyors volt anno is? 🤔 Szerintem nem, mert akkor nem lepődtem volna meg indítom és bumm.. ott a játék is!
Hardon se nehéz, sőt még könnyebb is, de lehet a new game+ végett.. Bár a végén kiderül ahol anno is szívtam..
De a gameplay még mindig nagyon élvezetes, szerintem ez vitt előre anno is.. ha nem lenne a "Open World része" és maradt volna csak a lineáris pályák pl: '' resident eviles'' részek, akkor szebb is meg sokkal jobb avagy hosszabb is lett volna szerintem a game! Annyira észre lehet venni ott mikor nem open akkor mennyire szebb részletesebb Eve is, meg pálya részek is! Na de első játékuk le a kalappal előttük!
Resident EVE Ezt meg most vettem észre "BUCAPEST"[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Üdv
Csatlakozom megkésve. Végigvittem a játékot, mindent begyűjtöttem, két vége is megvan. Most csinálom a new game+ végigjátszást és a harmadik befejezést.
Viszont az új skilleket, ahogy nézem nem lehet kimaxolni, ha most csak az a cél, hogy végigjátszam gyűjtögetés nélkül.Ez a játék egyébként remek. Nekem a sztorija is nagyon tetszik.
-
Szoke1982
senior tag
válasz spleenszuru #340 üzenetére
Azt hiszem még az 54 összes üdítős ruha" black pearl talán a neve ( az is cenzúra védett lett amúgy, bordó és s fekete színben van, ha jól emlékszem..)
De itt all suit lista [összes ruha Guide ] -
spleenszuru
őstag
válasz Szoke1982 #341 üzenetére
Na néztem egy videót mindről, 4 db-on látszik.
Vicces, a női testet kihangsúlyozó játékban ennyire kispórolják a női test egyik legszebb részét.Remélem adnak majd még hozzá csípőnacis outfiteket, ahol látszanak, mert vannak benne még olyanok, de ott mégis máshogy rajzolták meg Eve-t, amit nem értek.
A Bondage nevű fitek pl.Malaka!
-
senior tag
A Great Desert óta kevésbé tetszik a játék, ill. mostanra gyűltek össze a gondjaim ezzel a különleges programmal kapcsolatban:
- nevetségesen pontatlan az ugrás
- a fall damage röhejesen nagy
- ha zuhanásba belehalsz, akkor is teljes enemy respawn van, ezt nem egészen gondolták át szerintem. Mintha nem lenne elég bünti, hogy még egyszer vissza kell mászni, még ez is
- A Great Desert szikla textúrái nagyon sok helyen elnagyoltak és rondák, és az egész pálya túl nagy és üres. Szerintem ennek a játéknak a csőszerű pályák sokkal jobban állnak
- az úszás során Eve irányítása elég béna tud lenni, de minimum macerás
- túl sok one shot jellegű halál történik: futóhomok, cannon, lézerrács, stb., és akkor ezek utána vissza kell szaladni, és nyilván full respawn.. Nagy koponya volt, aki ezt így ebben a formában kitalálta..Most már ott tartok, hogy helyenként inkább frusztrál a játék, mint szórakoztat, de már nagyon érdekel a vége, és ezekben az üdítős dobozokból is csak 8 db van hátra.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Meg van a new game+ is. Viszont az lett, amit sejtettem, hogy az új skilleket nem lehetett megszerezni mindet, ha csak a sztorin mentem végig másodjára.
Ha megint new game+ -t kezdek, akkor a new game+ -ból viszi át a dolgokat vagy a sima végigjátszásból? -
TBT
addikt
-
TBT
addikt
A legelső EVE dizájn rajz 2020-ból!
-
TBT
addikt
A Stellar Blade zenei anyaga szeptember 25-én jelenik meg! Összesen 189 dal, elérhető lesz a már ismert streaming oldalakon is (Apple Music, YouTube Music, Spotify, Deezer, Tidal stb.)
-
-=Jam=-
őstag
Beperelték a Stellar Blade készítőit és a Sonyt is.
-
Sordoran
addikt
Gyanítom peren kívül kap egy kis aprópénzt, és örül neki hogy a 15 perc hírnevével soha nem látott magasságba feldobja a keresletét.
Az S betűs hasonlatnál azért felröhögtem. Nem is tudtam, hogy az S betűt lehetne máshogy írni, mert amúgy nem sok köze egymáshoz a kettőnek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest