Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hunbeast87 #12752 üzenetére
Odaadom én érte sőt még dobok mellé kulcsot is ha kell mert tudom mennyit ér.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szami777
addikt
az ilyen ajánlatokhoz ajánlom a steamtrades nevü honlapot, ott hátha megeszik ezt, bár kétlem.
Itt senki se fog dupla árat fizetni érte, főleg amíg él az akció. Ha valakinek kellene:
a) vagy megveszi magának, ha van kuponja
b) kiírja valamelyik topikba, hogy valaki vegye meg neki és ő elutalja az árát.
c) de ha neadjisten valakinek tényleg csak tf2 kulcsai vannak az 400ftos darabáron kihozza őket és még vesz egyet havernak is mellé.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
richie8
csendes tag
Üdv all!
Srácok, lehet úgy cserélni játékot, hogy már be van aktiválva a cucc, és a játékkönyvtárban van letölthető formában? Sry ha noob a kérdés, ebben a témában elég kezdő vagyok..
Inner peace.
-
JoolsNOS
veterán
-
Heavyrain
őstag
válasz csabamolnar1 #12750 üzenetére
Accountot itt inkább ne keress,csak kulcsot
Más: Dota 2 játékot hogy cserélsz,ha Free2Play?
-
-
csonkaadam28
csendes tag
Sziasztok cserélném az alábbi játékaimat
Steam verzió,
CD kulcs:Men of War: Condemned Heroes
Men of War: Red Tide
Mortal Kombat Arcade Kollection
Batman™: Arkham Origins DLC
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
Cities in Motion 2
Magicka + 2 DLC
Garry's Mod
EnclaveOrigin
Crysis 2 Maximum Edition
Burnout Paradise: The Ultimate Box -
cashback
őstag
Ha külföldön vagy akkor elég nagy az esélye hogy 3-4szer annyit keresel mint mi akik itthon dolgoznak.
Félreértés ne essék, nem sajnálom én senkitől a pénzt... Sőt örülök hogy jól megy a sorod... de ha én az itthoni 72ezres fizetésemből nem sajnálok kiadni 5ezret egy játékért, akkor legyetek szívesek ti sem sajnálni pár ezer forintnyi értéket kiadni.
Ha mégis sajnálod? Akkor esélyes hogy nem is akarod azt a játékot annyira... Szóval tök felesleges beszerezni. Nem?ON:
Csere játékaim, tárgyaim: [link]Minden cserélhető...
Elsősorban a kívánságlistámon szereplő játékok érdekelnek. BF3 Premium Upgrade
Másodszor TF2 / Dota2 / CS:GO láda kulcsok.
Harmadszor egyéb játék gift-ekBundle kulcsok egyáltalán nem érdekelnek (meg szoktam venni ami érdekel / 1-5$ még akkor is megér ha nem játszok a legtöbbel).
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
La Magra
tag
Háromszor is megnéztem, hogy jó helyen járok-e, és úgy láttam, ez még mindig a Steam Trade topik, úgyhogy:
Left 4 Dead 2 giftet (nem kulcsot, pláne nem accountot!!) keresek! Akinek van cserére szánt példánya, és szívesen megválna tőle más giftért vagy egy marék bundle kulcsért, az írjon privátot!
-
BasketWink
tag
Payday 2-ért adom ezeket:
Magicka + 2 DLC
Natural Selection 2
Zeno Clash
[humble linkek]mostmár menjetek szobára vagy pmben beszéljetek mert megint sikerült egy oldalt szét offolnotok remélem elégedettek vagytok mostmár
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BasketWink #12781 üzenetére
Per játék szinten visszaosztva TF2 kulcsra egyezik végülis. JHátha kell valakinek ebből valami:
Steam gift
Don't Starve
VVVVVVSteam key
Alien Rage Soundtrack DLC
Alien Shooter
Anomaly: Warzone Earth
Avadon: The Black Fortress
Crusader Kings II
Crysis 2 Maximum Edition
Dead Space Steam Key
Dear Esther
Death to Spies : Gold
Death to Spies: Moment of Truth
Defense Grid - Awakening
Dogs of War
Fairy Bloom Freesia
Fantasy Wars
Fortix
Fractal: Make Blooms Not War
FTL: Faster Than Light Steam Key
Gorky 17
Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure
Hacker Evolution Duality
Hydrophobia: Prophecy
Killing Floor Bundle
King's Bounty: The Legend
Legendary
LIMBO Steam Key
Little Farm
Mafia II
Max Payne 3
Max Payne 3 Season Pass
McPixel
Men of War : Red Tide
Mirror's Edge
Nightsky
Off-Road Drive
Ravaged - Zombie Apocalypse
Razor2: Hidden Skies
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Reign: Conflict of Nations
Shank 2
Sniper: Ghost Warrior Gold Edition
Space Pirates and Zombies
Star Wolves 3: Civil War
STCC II (+Race 07, +Formula RaceRoom addon)
The 39 Steps
The Ship: Complete Pack (+2 extra copy)
The Showdown Effect
The Walking Dead
The Walking Dead: 400 days
Thomas Was Alone
Trine 2: Complete Story Steam Key
Two Worlds II
Waking Mars
Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution: Last Stand Alone DLC Complete Pack
Zombie Shooter 2Steam link
Batman™: Arkham Origins DLC
Garry's Mod
Gemini Rue
Killing Floor
Little Inferno
Mortal Kombat Kollection
Magicka + Dungeons and Daemons & Vietnam DLC
Serious Sam 3: BFE
Zeno ClashOrigin key
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Crysis 2 Maximum Edition
Crysis 3
Dead Space
Dead Space 3
Medal of Honor
Mirror's Edge
PopulousUplay key
FC3 - Blood Dragon
Silent Hunter 5
Prince of Persea: The forgottan sandsIngyér vihető kupon
-10% Toki Tori 2+
-20% Velocity Ultra
-33% Zeno Clash IIOlyan dolog érdekel csak, ami nincs meg accomon [link] illetve csere TF2 keyre.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tiroy
csendes tag
Arma II Steam giftemtől válnék meg akármit meghallgatok PÜ-ben. Érdekelne akár humble játékok is, más játék is, tf2 vagy cs:go itemek / kulcsok is akár.
Steam: http://steamcommunity.com/id/Tiroy/
-
Prof
addikt
válasz wwenigma #12782 üzenetére
Erdekelne 0 db tf2 kulcsert az Alien Rage Sountrack (Alienware), az Anomaly Warzone earth (Bundlestar), az Uplayes Prince of Persia, a Silent Hunter 5.
Elvegre ezek tenylegesen teljesen ingyen voltak, az Amazonos holiday credittel szemben, ami nem volt ingyen !.
Ha egy kartyat is kersz ertuk mar nagyobb nyereszkedo vagy mint barki aki az Amazon-s kreditjet nem akarja veszni hagyni.
Ugye milyen jo ha mas belepofazik a hozzaszolasodba?
-
crysis88
tag
Üdv.
Van 3 db Crysis 2 Maximum Edition Steam kulcsom amit szeretnék elcserélni , bármilyen ajánlat érdekel (de azért ne legyen nagyon gagyi)
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
Hunbeast87
senior tag
BigBlue69-nek igaza van, így csak magadat égeted le..
De nézzük át! Miért van az, hogy senki nem ért veled egyet? Valószínűleg, mert nincsen igazad.
Ha az Amazonon játékokra elköltött pénzedet akarod visszahozni, így már nem fog menni. Amit sale alatt vettél, az valóban nem volt ingyen, de! Az 5 USD-s kuponok ingyen voltak, azaz INGYEN kaptad! (talán ezért is lett promotional credit a neve... legyen az 30, 20 vagy akár 5 dolláros játék után.
A dolgok mostani állását is figyelembe véve egy MOST 5 dollárba kerülő játékot (igaz kuponnal, de játékok után kapott INGYEN kuponnal) hirdetsz 5 TF2-es kulcsért (ami marketes árral számolva kb 8.5 euro, ami legyen közel 12 dollár). Hol ebben a logika? Még kupon nélkül is olcsóbban lehet megvenni a játékot, mint amennyiért hirdeted..
A másik: a mentalitásról és magyar hozzáállásról alkotott véleményed valóban jobb lett volna megtartani magadnak. Ez a topik nem erről szól.
Ingyen játékok - való igaz, ingyen voltak, de jókor kellett lenni jó helyen. A fórumtárs hirdetésén erősen érezhető egyfajta maró gúny, ami szerintem mindenkinek egyből feltűnt. (és hozzátenném nekem tetszik a stílusa )UI.: Igazán visszaalakulhatnánk Steam trade topikká!!!!
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Vertigo18
addikt
válasz Hunbeast87 #12790 üzenetére
Nyugalom, ifjú padawan! Az erő legyen veled!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
giligain
újonc
Sziasztok.
Van egy Shift 2 Unleashed giftem cserére.
Korrekt csere érdekel giftre, a későbbi félreértések elkerülése végett.
Elsősorban ezek érdekelnek, de minden ajánlatot fontolóra veszek :Dark + DLC
Bioshock Infinite + Season Pass
Batman Arkham Origins
Dishonored GOTY
Hitman Absolution + DLC Collection
Sleeping Dogs Collection
GTA IV: Complete Edition
Thief 2014 Preorder
Assassin's Creed IVHa tudsz valamit ajánlani érte, kérlek PÜ-t írj, vagy keress a steamen (giligain)!
Köszi -
BasketWink
tag
válasz Hunbeast87 #12790 üzenetére
Idézet a fórum ezen alfórumának leírásából:
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
kár lovagolni azon ki mit mennyiért rak ki... nem tetszik még mindig nem kell elfogadniPayday 2-ért adom ezeket:
Magicka + 2 DLC
Natural Selection 2
Zeno Clash
[humble linkek]
+ 1 uplayes prince of persia kulcsot is ^^ [valahol elvileg még silent hunter 5 kulcsom is van de nem 100%]ha tetszik vagy más ajánlatod van pm ha nem nem. nincs senki rákényszerítve hogy elfogadja.
Wink -
Źşë'
addikt
válasz BasketWink #12793 üzenetére
különben ez így van, nem kell kicikizni a másikat mert be akarja váltani a kuponját egy kis haszonra, nem mindenki kaphat ilyen kupont, ugye aki nincs regisztrálva eleve, szóval valakinek megérheti a dolog! majd az illető eldönti ha megveszi ha nem... nem kell üzletrontónak lenni, max ha nem bírjátok szó nélkül, írd meg privátba..
amúgy a tf2 kulcsok 400Ft-os áron mennek el, market az más, mert ott Gaben bácsi is ráteszi a hasznát, a traderek is általában 1,5€/$ al számolnak
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
MagyarMage
újonc
Üdv, kedves Mindenki!
Első alkalmam, hogy erre a fórumra írok, s nem is szaporítanám túl a szót (elvégre itt a cseréken van a hangsúly): amit én ajánlanék az egy Batman™: Arkham City GOTY HumbleBundle ajándék kód (tudom, valószínűleg sokatoknak megvan már a játék, az a helyzet, hogy nekem is már korábbról, ezért is ajánlom most fel cserére). Amit pedig én szeretnék ezért cserébe: gyakorlatilag nyitott vagyok bármilyen ésszerű javaslatra, esetleg némi útmutatást nyújthat a kívánságlistám is ([link]), de nem kizárólag csak ezek a játékok jöhetnek szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest