Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Piszkos-Fred #499 üzenetére
Szerintem amikor Todd Howard arról beszélt, hogy a Starfield azért készülhetett el csak most, mert mostanra lett meg a technológia, hogy megcsinálják ebben a hatalmas méretben, akkor erre is gondolt, amit épp írsz. Nem hiszem, hogy kiadnák úgy, hogy ez ne lenne rendben.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz csicskusz #500 üzenetére
A GamesCom alatt volt errol szo, Hines vendegesedett a nemet Bethesda csapatnal, akkor csinaltam egy osszefoglalot a kerdesekrol es valaszokrol, bevagom ide is. A lenyeg, hogy 25 ev onnan johet, hogy azota akarja Todd ezt es azota almodozik rola, de a fejlesztes ennel jovabb kevesebb ideig tartott.
"Kb 8-10 éve szólt először Todd Howard (a Bethesda Game Studios feje) a többieknek, többek között az azóta már sajnos elhunyt Robert Altmannak (Zenimax elnöke), hogy akar csinálni egy hatalmas, az űrben játszódó játékot amelynek a neve az, hogy Starfield. Nem sokkal a Fallout4 után járunk, amikor Todd kijelentette a főnökségnek, hogy egyelőre nem akar újabb TES játékot csinálni, hanem meg akarja csinálni ezt a régi álmát, mert ha most nem csinálja meg, lehet, hogy sose fogja. Rizikós ötletnek tűnt, ami a döntéshozókat illeti, mert a cég legnagyobb bevétele mindig is a The Elder Scrolls játékokból származott (gondolj bele, nincs olyan interjú, ahol ne kérdezzenek rá arra, hogy mikor jön a következő rész), de Robert és a vezetőség rábólintott az ötletre."
-
nubreed
veterán
válasz Piszkos-Fred #503 üzenetére
Már akinek a premium van meg. Én nekem csak szept. 6 -tól...
-
VikMorroHun
senior tag
"át tudod irányítani az energiát pl. a fegyverekre, vagy a pajzsra"
Ez benne van, Todd mutatta a Starfield Directben. Hogy lesz-e nehézkedési erő, decoupled mode/hátrafelé repülés lendületből, miközben tüzelsz a "mögötted" levő támadóra, mint a Star Citizenben? Valószínűtlen, de majd kiderül."lesz benne vajon pl. visszateleport a hajóhoz, vagy olyan feature mint pl no man sky-ba, hogy odahívja a hajót?"
Az első biztosan van (bármely ismert érdekességhez lehet gyors utazni), a második jó lenne, de ha nincs rendes le/felszállás a bolygókon, csak töltőképernyő, akkor nem valószínű, hogy ezt megoldják."25 éve készül"
Csak akkor, ha beleszámoljuk kb. a Morrowindtől kezdve az összes játékuk fejlesztését, hiszen egymásra épülnek a dolgok (motor, adatszerkezet, küldetések generálása, script nyelv, stb. - persze ezeket sokszor továbbfejlesztették, illetve az Oblivion és Skyrim között a script nyelvet teljesen lecserélték).Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Busterftw
veterán
Nem anyagi bukasra gondolt, hanem arrol, hogy a hype miatt (latod itt is) mit kepzelnek el a leakek/leiras alapajan az userek.
Ez alapjan nem lesz az amit vartak.#495 nubreed
Ezt akkor is meg tudod tenni, ha lenne benne coop.
A Deep Rock Galacticot is jatszhatod tok egyedul, de ha akarod akkor van coop.
Vagy Dying Light 2 ugyanez. -
Anti-Hero
aktív tag
válasz csicskusz #486 üzenetére
Nem lesz bukás a játék..már most megmondom.
Lesznek fanyalgók..mindig van akinek nem tetszik valami. De sikeres játék lesz szerintem.
Cyberpunkot is mennyire szidták..én meg megjelenés napján már imádtam minden percét..(igaz nem ps4-en játszottam)
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Anti-Hero
aktív tag
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Anti-Hero #507 üzenetére
Szerintem is biztos, hogy nem lesz bukas, anyagilag picit nehez lesz lemerni a GP megjelenes miatt azt, hogy mennyi az annyi, de pl a Constellation kiadast ugy viszik, mint a cukrot, a GameStop amcsiban egy hetig nem fogadott fizikai (elo)rendelest, mert kifogytak, plusz az elorendeloi szamok eleg magasak. Sot, az Amazonon az elmult hetekben 10x annyi Xbox konzolt adnak el, mint korabban, az MSnek meg ez (is) tokeletes, sot... A tobbi meg majd kiderul.
-
nubreed
veterán
válasz Busterftw #506 üzenetére
Hát az, hogy van néhány vérpistike aki túl gondolja a dolgokat és ha nem úgy lesz a játékban ahogy azt ő elképzelte és ezzel még jól tele is sírja a netet, nem a Bethesda hibája lesz és emiatt nem fognak kevesebbet eladni. Nincs olyan játék gyakorlatilag ahol ez a jelenség ne jött volna elő.
Más, mai a hír:
[Nem akadályozza meg a DLSS beépítését a Starfieldbe az AMD]Szerintem akkor tisztázódott a kérdés. Az, hogy beépíti-e a Bethesda majd kiderül. Ha igen, a dlss modért pénzt kérő gyereknek aszem nem lesz üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Ezt megoszthatnád velünk is, hol látod. Egyelőre a skill-trait szivárgásokat olvastam el, nekem azok tetszenek (Fallout 4-nél jobban).
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
almalé
tag
Ha esetleg valaki nem tudna angolul vagy nem akar a fertő redditre menni, néhány random leaket az elmúlt két napból itt hagyok
1. Céltalanul bolyongó NPC-k, nincs napi rutin, nem lehet velük beszélgetni, a leaker szerint ez a legnagyobb hibája a játéknak 2. Third person nézet sokkal jobb, mint eddigi Bethesda játékokban, jók az animációk 3. Miután egy bolygó közelébe teleportáltál a gravity drive-val, nem tudod megkerülni, az szimplán csak egy jpeg a háttérben 4. A bolygók-holdak-napok mechanikája elvileg elég jó lett 5. Semmi nem seamless, mindenhol töltőképernyő van. 6. Az űrhajók belső tereit nem lehet berendezni úgy, mint a házakat Skyrimben vagy a bázisokat Falloutban. Szimplán modulokból rakod össze, és azok már preset be vannak rendezve. Ha szállítós küldin csomagot veszel fel, az nem jelenik meg a hajón. 7. Csak egy follower 8. Nem lehet víz alá merülni, nincsenek folyók, nincsenek bolygók amiknek teljesen víz felszíne van 9. Gázóriásokon illetve azok körül nincs semmi felfedezni való -
-
Busterftw
veterán
válasz Mr.Csizmás #515 üzenetére
Uff azért 5. így 2023-ban elég wtf.
-
Sas7
tag
Ez a leaker mennyire megbízható?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
veterán
Az újonnan vásárolt AMD kártyák mellé járó kódot lehet prémiumra updatelni vagy az csak külön vételnél opció?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tag
értem a hype-ot, de azért hagyjuk már áll a csávó egy helyen és jár körülötte néhány ember.. azért láttunk már ilyent
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Anti-Hero
aktív tag
#Starfield just received a 15.48 GB patch on Xbox. Make sure you grab it if you've pre-loaded!
-
3L1T3
addikt
válasz Anti-Hero #534 üzenetére
Starfield Day One Patch (v.1.7.23.0) is Now Available!!
Update Size:
Xbox Series X - 15.48 GB
PC - 13.4 GB[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
nagyúr
aha. ilyen realisztikus naprendszerszimulátor volt az első féléves nagyházim turbo pascalból 20+ éve. és én nem elte progmatra jártam. ebből kitalálhatod, hogy ez nem egy nagy truváj. a megjelenítés pedig skálázható, mint mindig. szóval ezt így nem hiszem el. Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #533 üzenetére
Alzánál szoktam vásárolni és ott nem látok különbséget a 6700XT és a 6600XT közötti "jutalomban". Vagy ezt az AMD rewardsban beváltáskor látja, hogy mihez kaptam?
Bár, ha Steamen adja a kódot akkor teljesen mindegy melyik verziót kapom..[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #539 üzenetére
Haverom veszi a kártyát és hála az égnek a játék nem érdekli így azt nekem adja!
Akkor valóban jó, hogy végül a 6750XT-t veszi és nem a 6650XT-t!
Csak hát jövőhét szerdáig tűkön ülés most elseje helyett.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
sittes79
addikt
Ma van preload steamen?
-
tibaimp
nagyúr
Micsoda izgalom, izgatottság van itt !
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
ericdrawen74
senior tag
Remélem, ennyi hely elég lesz neki...
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Busterftw
veterán
válasz ericdrawen74 #544 üzenetére
Torold le a Windows foldert!
-
almalé
tag
Van redditen PC performance leak, 1440p 2080 Ti-vel 45-55 FPS High-on.
-
Rison77
senior tag
Friss infó szerint 3800x/2080TI@1440p high settings 45-60fps, zárt területen 60-70. Van a beállításokról is kép, hirtelen már virultam, de poor guy-nál be van kapcsolva a dynamic resolution, és a render scale csúszka is eléggé lent van, nah meg az FSR2 on.
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Anti-Hero #517 üzenetére
Ezt kár volt eltanulniuk a CD Projekt RED-től.Nekem az tetszett az eddigi játékokban, hogy tényleg bárkivel lehetett beszélgetni. Még ha nem is mondtak semmi használhatót, csak egy-két pletykát, vagy útbaigazítást. Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Sas7
tag
Outer Worlds. Annak a témája a mai napig nagyon tetszik. Nekem jobban bejön mint a Starfield theme.
https://www.youtube.com/watch?v=-mh_1UxOFmU
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest