Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Na, buktam az 5. meccset is. Most a változatosság kedvéért kb a 2. percben bontotta a kapcsoaltot.
Még jó, hogy sikerült egy olyan napot szerveznem, amikor nincs délután meló, nincs itthon asszony, és nincs más dolgom, nit starcraftozzak Érdeks, hogy mindig ilyenkor fossa össze magát a rendszer...
Jah, egyébként ha fagyás után nem tudjáto inditani a klienst, akkor feladatkezelőből ki kell lőni, mert bent hagyja magát egy picsa kis alkalmazás.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
Nah megint kifagyott a 4v4 végénél, pedig nyerőben voltunk
így viszont nem tudom megnézni a replay-t
szerk: de meg tudom
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
iSonic
addikt
-
Alg
veterán
Közben Husky éppet tölt felfelé egy 4v4 VOD-ot...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
törölt tag
egész nap 1 meccset tudtam nyomni majdnem végig, mert vagy léptek vagy 5-10 percen belül disconnect. gondolom mindenhol ez van, vagy nem?
-
iSonic
addikt
hát jó persze nem 4 zerg ellen van kitalálva, de bejöhet simán, hát gondold el letámadsz egy ellent köbö 20 zerglinggel vagy többel az addig élt, közbe folyamatosan gyártod a többi zerglinget és küldöd a kövire.. ha jól csinálod akkor 3 enemyt kiüthetsz az utolsó meg addigra annyira techeli ki magát, hogy kitartson még 10 percig.. addigra meg megjön a mutalisk + hydralisk azt csókolom..
-
sith7
nagyúr
A kezelőfelület egész design - os lett, a többi meg majd kiderül ....
-
Alg
veterán
LOL, tudtam ketdeni egy 1v1-et, játszottam is vagy 15 percet, aztán megint behalt (megnyertem) és 1v1 platinumba rakott (Division Overlord Whiskey) - most megint se kép se hang
Pedig 3-2 csak a mérlegem
Szerk: Pedig már épült az első pár ultra a toss gyalogság ellen
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
Alg
veterán
ááá, bazz 4 zerget kaptunk, és 7pool
Kidobott miután az első ellent lezúztuk
Pedig akkora pörgés volt, mikor megláttuk hogy 4 zerg vagyunk, vááá hatalmas LOLling
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3224 üzenetére
Mea clpa maxima. Erre rájöttem Én is. Gyorsan le si döltem vagy 2 órára alukálni, készülvén az éjszakára, de úgy nézem, hogy nem sokat segített
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
iSonic
addikt
Na 4 győzelem 1 vereség után bekerültem diamond ligába kíváncsi vagyok mi vár rám ott
-
föccer
nagyúr
Master server error
Jó hír viszont, hogy törölték azokat az eredményeimet, amit a disconnekt miatti bukáasim voltak.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Mégis újra kell játszanom az 5 helyosztó mecset.
Viszont változtattak a map-okon. Az ellenséges bázis felé vezető utakon végig sziklák vannak. Asszem felejtős taktika lesz az early rush
-
Winner_hun
titán
-
JSaN
addikt
Ma sem lesz, PH! 4v4.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #3242 üzenetére
No, ma is tanultam valamit.
Mod,
Most nézem, hogy placement mach És a ladderemben sincs besorolás.
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Most resi is volt, igaz?
Csak mert törlődött a karakterem.Nálam is ezt írja.
[ Szerkesztve ]
-
ntraxxx
tag
Hali!
Nem tudjátok miért nem megy a gém?! Én mikor keresek ez írja: S2_MASTER_SERVER_ERROR_INVALID_DATE vagy hostolni akarok azt írja nem talál szervert.
Csak nálam vagy másnál se megy? Napközben meg állandóan ledobált! :S
Mindannyiunkban lapul egy közülünk...
-
ntraxxx
tag
válasz Winner_hun #3247 üzenetére
Picsába... Pedig tolnék most párat
Mindannyiunkban lapul egy közülünk...
-
Gergello
addikt
Régebbi replayeket meg lehet most nézni valahogy?
-
föccer
nagyúr
válasz Gergello #3249 üzenetére
Azokat, amiket a 13. pach-el játszottál igen, meg lehet. Az már más kérdés, hogy a 13. pach óta nem lehet értelmesen játszani
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest