Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nah underclock 2000 MHz-re és minusz 0.1V a procinak, így már emberi 70C alatt marad, hurrá
P8600-nak nem szabadna így melegedni
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
kovsol
titán
én most a T3200 -t 1000Mhz 0.95V és 2000Mhz 1.025V között használom terheléstől függően ami jól esik a gépnek
mivel állítod amúgy az órajelet és a feszt?
amúgy ilyen harmatos procit is csak ultrára rakott effektekkel tudom kijáratni sc2 ben mert amúgy csak medium shaderrel megy rendesen nagy csatákban[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Djuree
félisten
az szép, ott valami nem kerek, nekem 60 fok fölé nem megy
kapd szét a géped és nézd át....úgy látom laptopod van, azoknak nagyon fos a hűtésük, ha alul van a szellőző tegyél alá egy könyvet pl. hogy szabadon legyen a szellőzőjárat, nekem olyan forró volt hogy még a szobát is befűtötte[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Alg
veterán
CPUGenie, ezt találtam most hirtelen.
Mediumon bírja nekem, igaz csak egy mobility 3650 van mellette
Szerk:nem kapom szét, megy szervizbe, még van vagy 15 hó gari
Szerk2: ennek elvileg jó a hűtése, mégiscsak egy T szériás Lenovo - eddig nem is volt gondom vele[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
whitezo88
nagyúr
5/2 winnel bronz liga yeah
2. win necces volt mert zerglinggel támadt mindkettő, csak nem elég gyorsan. allyt eléggé becsapták, de adtam neki mineralt és fel tudott állni aztán mentünk támadni vissza, és nem bírták a nyomást. (meg az MMM golyómat)
-
Alg
veterán
válasz whitezo88 #3913 üzenetére
Nekünk a legutóbbi 2v2 volt vicces, olyan speedling+baneling akciókat csináltam hogy hű
Lingek folyamatosan rohangáltak oda-vissza a pályán, ZT v TT volt
Szerk: Kovsol: szétkapással nekem sem, vannak CRU - vásárló által szerelhető - részek, de a heatsink nem az - főleg hogy valószínűleg cserélni kell majd
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
whitezo88
nagyúr
3v3, ahol az okos protoss saját magát nyírta ki a cannon rushsal, de a többi se volt egy észlény
[link] -
Alg
veterán
Érdekes ez a ladder-rendszer... folyamatosan silverből, brozból kapok ellenfelet, őt írja "slightly favoured" - nek, és néhány meccsen tényleg úgy kikapok, hogy hozzá sem tudok szólni (legutóbb pl. egy bronzos protoss-tól)
Jah igen, én gold 40. vagyok
-
sith7
nagyúr
Ne is idegelj, munkatársammal 2 v 2 - t nyomtunk, 5 placement meccs , 1-4 bronze liga
Az első meccs asszem 4 perc se volt, építettem a gatewayt, amikor megjelent a terran, 1 azaz 1 db marine - nel, és 5 scv - vel ... protoss 1 zealot, 5 probe
Majndem minden meccsen ilyesmi szopacs volt, egy volt ahol nem, ott meg letermeltek minket, de nagyon csúnyán ...
-
föccer
nagyúr
2 győzelem, 3 vereség -> bronzban mehetek alázni.
Az első mecsemet eltoltam, mert terrannal játszottam, amivel eddig csak veszes mecseim voltak (nem is tolom T-vel ) A 2. csata zerg ellen. Amit szintén buktam, mert nem tudok zerg ellen menni. Nem szeretem a hidrákat, és így nehéz ellenük tölni...
3 csata, szintén zerg ellen. Szegényke gyűjtött vagy 20-30 linget, osztán úgy döntött, hogy átál hidrára. CSak addigra meért az első 5 muta, oszt szétszedtem a gazdaását. A következő rohamnál ki is lépett. 4. terran volt. Sikerült elbújtatni előle a mutákat, így nem volt semmi jelentős légvédelme a scv-knel. Szintén dukta a gazdaságát. Ráadásul a marinkat is pont kiküldte ellene, akika mire visszagyalogolták, már majdhogynem vesztve volt a mecs. Az 5 egy protoss ellen ment. Mentem deríteni. Látom, hogy 2 gateway, cronoboost. Ez sok jót nem jelent. Ledobtam gyorsan 3 clavert, hogy fojam a zalotokat, de ezt meg Ő derítette. Gyorsan lehozott 2 stargate-t, és 4 voidrayyel megnyerte a mecset. Igaz, hogy jöttek a muták időben, de kevesek voltak. Nagyon visszafogott az, hogy készültem a rush ellen, így késön dobtam a 2 gázt.
Szóval innen szép a győzelem
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Thome
veterán
válasz Winner_hun #3924 üzenetére
Random csapattal, 1x nem voltam Zerg... De hogy feldobjam a labdát, 11 meccsből 2 győzelem lett a vége, amíg nem jött Zoley és Ghoosty.
-
whitezo88
nagyúr
tököm kezd telelenni a 2v2vel. egy lassú zerget kapok, bezzeg a 2 ellen együtt van, mert tök ugyanazt csinálták, odatelepültek 2-2 barakkal/gatewayjel a bázis mellé...
-
Alg
veterán
Jók ezek a protoss játékosok
Derít látja jön a gáz hamar, rögtön lerakja a robo-t és elkezd immortalra gyúrni, mert ugye biztos roach push lesz... mikor meglátja az első pár mutát: "hűha, most gyorsan csinálok 10-12 stalkert és megtámadom, mielőtt nagy kárt tesz."
Persze nálam már otthon vannak a speedlingek, és innentől kb. gg
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
No mindenkit felvettem aki már írt be ide e-mail címet.
winnerhun[kukac]gmail[pont]com
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
iSonic
addikt
válasz Winner_hun #3930 üzenetére
na húzzál bele a játékba este 4v4?
-
Djuree
félisten
nem csoda, a zerg a legerősebb aki tud velük játszani. az 1-ben is így volt ez, itt is így van. viszont sztem velük is a legnehezebb megtanulni jól játszani. én nem is tudok velük egyáltalán, a másik kettővel azért elboldogulok...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
JamesHun
addikt
én eddig csak terrannal játszottam
zerg max ha lenne értelmes segítő a játékban, de így is necces, mert ha 4vs4 nél valaki elbénázza akkor amíg neki segítünk a többiek megerősödnek és esélyünk sincs :S
utálom a proti láthatatlan egységeit :S
SeriesX: JamesSHun
-
iSonic
addikt
Azért nehéz megtanulni velük játszani, mert sok egységet kell kezelni, pl: Queen, lárvák mindig legyenek, creep terjesztése..és még sorolhatnám De viszont iszonyatosan lehet velük mikrozni... bár terran-nal is lehet eléggé
de mondjuk Alg zerg pajtás többet tudna erről mesélni
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Kovsol kolléga meg mégtöbbet, én csak pár hete ismerkedem velük
Nagyon rá kell állni az ember agyának a makró részre: creep terjesztés (ezt néha elfelejtem) folyamatos spawn larva (ezt ritkábban, szerencsére van hangeffekt), ja és nem elfelejteni drone-t is gyártani.
Az a gáz, hogy míg terran ha elfelejti a mule-t lerakni, nem gond, mikor eszébe jut lerak többet. Protoss time akármi ugyanez. Ha viszont a lárvát egyszer elfeljted, az már hátrány, kiesett termelés.
Másik, amit meg kell tanulnom még használni az az infestor, ami szerintem az egyik legfontosabb egység.
+ nincs igazán lehetőség felderíteni overlord speed előtt, és ha nincs spire, az ellen simán levadássza az overeket viking/phoenix-el... márpedig a mapcontrol a zerg legnagyob fegyvere.
Szóval szerintem sokkal több mindenre kell figyelni, mint a másik két fajnál. Kicsit a sokszínűséget hiányolom, kb a mutaling és a hydraroach taktikákat lehet váltogatni, némi banelinggel megfűszerezve néha...
-
kovsol
titán
annyi a gond a zerggel, hogy igazából ha hagyod az ellenfeledet szabadon fejlődni nagyon hátrányba kerülsz, ezért kell ráállni a folyamatos baszogatásra, és azért az vicces, hogy a Drone és a támadó egységek is ugyan abból a lárvából készülnek így a játék első felében igen nagy hátrányt jelent ez
én most kb ott tartok, hogy kialakult egy belső órám is és már érzem mikor kell kiváltani queenekreigazából a lényeg:
-zerg: offenzív massolás
-terran: defenzív massolás
-protoss: nagyobb drágább unitok amikre jobban kell vigyázni
nagyon leegyszerűsítve a képlet ennyi, természetesen mindegyikkel lehet agresszív taktikát folytatni és folyamatosan az ellenfelet baszogatniviszont kezdi elveszteni a varázsát a játék, nem tudom már azon gondolkozom, hogy még ha lesz is pénzem megjelenéskor kell-e nekem ez azonnal, mert pl egyjátékos rész nagyon nem érdekel és legalább hagyok kis időt a ligáknak hogy letisztuljanak és mindenki beálljon a skill szintjének megfelelő helyre, és még channelek sincsenek
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Djuree
félisten
channelek majd lesznek, nem lehetnek hülyék annyira hogy kihagyják, remélem legalábbis
protoss unitok sajna tényleg drágák, de pár DT rendet vág mindenhol, kis szállítórepülővel meg még a legvédettebb bázison is rájöttem nekem ez a támogató szerep fekszik legjobban. nyomom a DT-ket és az expeket leírtom nagyon gyorsan velük, persze kell hogy a többiek addig harcoljnak az ellen seregeivel. meg védem a többiek exp-jeit is. de így a jó, így nem kell sok dologra figyelni, nekem az exp-ekre csak, többieknek meg a terjeszkedésre nem, csak a harcra. ez így nyerőnek látszik...az 1-ben is így toltuk, és nem sokszor volt gond ha a többiek tették a dolgukat...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Thome
veterán
Lesz valami jáátéék?
-
föccer
nagyúr
Hát ja, kb pontoasan
Amit Én egyedül nem szeretek a Z-ben, hogy a gazdaságát tekintve mérföldekkel hátrébbb van, mint a többi faj. Mégpedig azért, mert a munkásból építi az összes épületet. Az egy dolog, hogy az Épület olcsóbb a drón árával, de attól még "meghal" a munkásod. Halyette újat kell gyártani, ami sok idő, és lárva. Ebből a szempontból a terra sokkal előrébb van. kb 1-2 scv-vel körbeépíti a fél pályát, ha aról van szó. De neki legáalbb végig ott kell lennie, és addig sem szed. De a legnagyobb csíít a P-nél van. Gyak 1 pillanatig esik csak ki a munkása, ledobja az épületet, és már megy is vissza hordani. És ez nagy kibaszás
Az előbb kipróbáltam. Izomból toltam a gazdaságot előre. Csak dronokat vettem izomból, meg lordokat. Amikor vissznéztem replaj-ben, azt láttam, hogy gazdaságban lépést tartottam az P ellenféllel, csak amikor nekem nem volt semmin, Ő már 4 zealot+2stalkerrel indult megfelel.
Helló.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Djuree
félisten
ez hülyeség. a protnak meg sokkal drágábbak az épületei, meg lassabban is épülnek nagyon jól ki van ez találva. a lárvákról meg annyit hogy egyszerre 3 van. sőt 6, amiből egyszerre 6 egység jön ki, mert pár perc után már építened kell a 2. hatcheryt, ha akarsz valamit kezdeni. ha ezt nem tudod kivitelezni akkor még nem tudsz zerggel játszani
-
iSonic
addikt
kész egyszerűen jó olt ez az esti 2v2-zés cettel, winnerrel és alggal holnap is remélem lesz..
mellesleg remélem elolvastátok a sc2 áras cikket.. 12e FT lesz amcsihonban a játék, M.o-n persze 15e, mert végül is manapság a galamb drága és ezáltal veszélyes a szállítási költség.. ha erről van szó küldök a blizzard M.o kihordó cégének 1000 galambot aztán, ha még mindig 15e, akkor meg a CDgala és az 576 megdögölhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs