Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Efanatica #14698 üzenetére

    De ez a gyűjtögetés maga a "játék", ha a végére juszt, akkor abbahagyod - magát a játékot is.

    Én 1 +1/4 éve kezdtem, most indítottam a 10. karakteremet. Szintén alig van "valamim", de maga a pve része már "megy" a játéknak - csak nekem sincs hozzá kellő mennyiségű időm.
    Ha dili'-t akarsz - azonnal és nagy tételben - , akkor nem úszod meg a 20-30 fős farm-brigád és a minél nagyobb (T6) flotta nélkül (ennek ez a leginkább időkímélő módja: a repu-pontok + contraband "égetése" már több időt igényel, igaz, nem kell hozzá a drága flotta) - vagy előkerül a jó vastag mastercard...!

    Az apró dolgoknak is tudni kell örülni!
    Kiválasztasz egy karakter, azt felhúzod a többi segítségével - bár, amíg 400 alatt van a Zen árfolyama, addig azt kéne gyűjteni - , majd váltasz a következő karakteredre. Nem kell egyből mindenből flottás, ha nincs hozzá kellő mennyiségű alapanyag, de hosszútávon megtérül, ha türelmesen, már a kezdetektől abba vágsz bele és azt up-olod.

    Tipp 1: ha van egy készlet kraftolt és Mk XIV-re húzott, nem flottás szetted, akkor azt átadhatod az acc' bankon keresztül a másik, még fejlesztés alatt álló karakternek, így csak egy szettet kell kihúzni a "rendes" előtt, de az adott karakter mindig jól használható, Mk XIV-ben jár a küldetéseire.
    Tipp 2: ha csak akciókor vásárolsz, vagy fejlesztesz - bár, ez utóbbit Raul nem ajánlotta epic-ezéshez - , akkor sok Zen-t, így ezen keresztül sok dili'-t (és még több időt) tudsz megspórolni.

    Aggódni nem kell: előbb-utóbb mindened meglesz! ;)

    [ Szerkesztve ]

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák