Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Keef_Lee #8850 üzenetére
Lidl-be minap láttam 3500Ft körül beszélőset
Berettyóújfaluba azt hiszem hétfőn, ha van közeledbe Lidl egy percet megér rászánni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz krizmo_ #8856 üzenetére
Nálam ha -30-al mutatna akkor se lenne 100-on
Egy időben kiakasztottam a miénket
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Peterhappy #8855 üzenetére
Nem. Már cseréltem. De olyankor azt mutatná "LO". Nyugtattam, amikor ilyen volt, hogy ez csak az elem állapot, nem a minősítése annak, aki ráállt.
-
bul07
nagyúr
válasz headhunter #8862 üzenetére
Tegnap én még nem láttam semmit
Ismerős ott dolgozót se tudom megkérdezni mert karantén(beteg), párja is oxigént kap
Amúgy nekem többe van újfaluba bemenni mint a 890 szállítást kifizetni, és nekem túl kevés napig is lehet átvenni annyira hébe hóba járok újfaluba
Bár öcsém az többet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zsiz
őstag
Ezt nagyon szeretem én is. Egy időben mindig kifogtam a LIDL-ben, hogy épp le volt sárgázva, így megkaptam 400Ft körül. Akkor szoktam rá. Sajnos azóta viszont nincs egyáltalán, pedig venném én 600-ért is, de nincs. Azóta egyszer tudtam venni, mikor az újságban is benne volt, akkor is az utolsó pár darabot tudtam csak elhozni.
ALDI-sat is vettem már, az is nagyon finom, kicsit más ízű, de nekem bejön mind a két bolté. Ott lehet, hogy állandó termék, viszont nincs Orosházán ALDI, Békéscsabán meg a LIDL-t nem szeretem. Én meg pont a két város között lakom félúton, mindkettő kb. 25km-re van csak ellentetétes irányba tőlünk.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
őstag
válasz Savageboy #8873 üzenetére
A kialakítása minőségibb. A wifi azért jó, mert nem kell ott lennie a telefonnak mellette és akár nem bt-s eszközre is teheted az appot. A xiaomi is jó természetesen, csak ha már most veszed, akkor azt az árkülönbséget megéri szerintem a huawei. Nekem az app is jobban bejött, de ez másodlagos, mert szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
mit lehet olyankor csinálni, ha az edigital nem adja fel az emagban létező (már használt) easyboxot egy adott településen?
(az emagon pedig csak emagos dolgokat visznek easyboxba)------
-
8
senior tag
válasz agroman #8876 üzenetére
mérgelődni
szerk: és beírogatni a fórumba
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Keef_Lee
senior tag
válasz Top cat #8868 üzenetére
Köszönöm.
Vagy ez lesz, vagy okos, de akkor most kellene venni az Auchanban.
Van Xiaomi (4990, nem írja melyik fajta) és az ajánlott Huawei Scale 3 is (8990).
(Utóbbinál egy kicsit zavaró számunkra, hogy felhőbe küldözgeti az adatokat. Bár a sok mutató csábító.)
Van légtisztító is, xiaomi 35990.Ennek a hasznosságát nem ismerem, bár olvastam a tesztjét. -
Beni2360
félisten
válasz Keef_Lee #8878 üzenetére
Mi örökültünk egy ilye mérleget 4vvel ezelőtt és nagyon jól szolgál. Van egy méregdrága kivehető kijelzős amit akár hova tehetsz és ott mutatja az összes adatokat de a 4 db elem meg a párosítás nem volt valami kezes bárány. Ezt kiveszem a dobozból leteszem máris bekapcsol és mehet a mérés. Talán ennek a gombelem a hátránya ha sokat használják legyen kéznél és jó minőségű, hogy sokáig tartson.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Tudták hogy a spórolós topikban szó lesz erről a mérlegről és spóroltak a hellyel meg a súllyal.
De aki ritkán használják mint mi ketten 2-3 havonta azoknak ez a megoldás még elmegy kategória. De már egy 4 tagú család rendszeres használatára nem igazán jó megoldás szvsz írom úgy, hogy már régen voltunk négyen és anno mutatós mérlegünk volt.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Skillet
addikt
Amikor van hely, mégis gombelemet használnak, attól engem is lever a víz. Ráadásul van vagy millió féle, hogy rohadjanak meg. Gyerek sok játékába is az kell. Drága is, sűrűn kell cserélni. Sok játéka ráadásul akkora, hogy simán elférne benne pár AAA elem.
Mérlegünk (korona) nekünk is gombelemes. Ráadásul valami kurva ritka, dagadt, peremes drága szar (CR2450). Múltkor amikor lemerült, erősen gondolkodóba estünk, vegyünk-e inkább egy másik mérleget helyette. Hát nem sokkal lett volna drágább
Végül az elem mellett maradtunk, de utoljára.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Beni2360
félisten
Hallókészülék 2 db AA elemmel előtted van? - persze a munkaköpeny toll zsebében a készülék és a vezeték ment a fülbe. 1960-70 évek stb. Láttam anno. De abban lapos elem ment.
-
MODERÁTOR
Persze. Vannak dolgok, amibe kellenek. De fentebb írta Skillet, hogy minden más idiotizmus. Van olyan gyerekjáték, amibe 3 légköbméter hely van, de azért négy gombelemet tegyek bele. Pl van itthon Fisher Price játék, amibe bébi elem kell. Négy éve zenél rendületlenül. Pedig használják a kölykök.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Kaba
veterán
Lidl számlavégi appos kupon 700Ft kedvezmény 5000Ft forint feletti vásárlásnál.Érvényes Okt 24-Nov 13-ig valószínűleg mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Azért ez a válasz egy laikus a sokat nem mond. Ha fent van a tabon az app akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz Beni2360 #8892 üzenetére
A Lidl plus alkalmazásban található a blokkvégösszeg kupont,általában a vásárlást követő pár órában szoktam megkapni,néha kaparós formában.Ez a kupon,viszont több nappal az utolsó vásárlásom után érkezett ezért gondoltam,hogy ez megint mindenkinek lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Megvan regeltem olvasom de mint látom mobilra kell és gondolom mobil net kell hozzá, hogy azonosítani tudjam magamat.
-
Beni2360
félisten
Köszi át sasolom.
-
Paxker315
addikt
válasz krizmo_ #8865 üzenetére
A mérleggel nem vagyok kibékülve egy ideje. Büdös bitang kacat mindig a frászt hozza rám. Pár hónap után raallva 4 kilóval kevesebbet mutat, mint szeretném. már elemet is cseréltem, más felületre tettem, de továbbra is szr. Kolyokkorom óta nagy ellenség, és a paraszt 55-tel mutat kevesebbet, mint az őszödi beszéd idején, igaz, 10-zel többet, mint 2014-ben aszondja annyi vagyok, mint az ezredfordulón voltam. Hulye egy kacat, abszolút nem jó semmire frusztralni, felhúzni a felhasználót kiválóan ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest