Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zizi123

    senior tag

    válasz Gino20 #8769 üzenetére

    En is neztem, a Harman Kardon Enchant 1300 + sub-ot, de mar nem bizok abban, hogy nalunk hazban megtudnak szolaltatni terbeli hangot a hatso hangszoro nelkuli soundbar-ok.
    A JBL SB450-et azert csereltem Polk Audio-ra, hogy hatha javul a falrol pattogtatott hangok altal a terhatas a DD5.1, DTS filmeknel, de semmi...
    Gyonyoruen szol tenyleg lebontja a falakat olyan hangereje van (Tegnap mar csak ezert megneztem a "Kapitany es katona" c. filmet. Az agyus jeleneteknel dobbenet hanghatasok, de sajna nem oldalrol, hatulrol, fentro, vagy lentrol, hanem szigoruan a TV felol jottek a brutalis robbanasok, suvito agyugolyok)
    Nyilvan a szoba akusztikajava lesz a gond, mert az egyik oldalra 4m az oldalso fal, ahol fuggony is van raadasul, a masik oldalon is vagy 4m a kovetkezo fal, amirol pattanhatna a hang. 3.5m a belmagassag, tehat valoszinuleg nagyon messze van az idealistol.

    Tehat en mar csak olyan soundbarban bizok, aminek van hatso hangszoroja, az a biztos... :D
    Tokon is szurnam magam ha megvennem a Sennheiser AMBEO -t 900e-ert, es pont ugyanugy nem mukodne jol, mint a joval olcsobbak.

Új hozzászólás Aktív témák