Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
válasz spammer #31582 üzenetére
Igazad van, simán megértem felirat nélkül is, inkább a speckósabb szavak nem mennek.
A munkám miatt az akcentus nem olyan vészes..bár az igazi angolokat megérteni..na mind1Szóval azért mivel elég sok scifit nézek, amiben elég sok speckós szó van és nem szeretnék ezekről se lemaradni inkább nézem felirattal.
A katonai rangokat már vágom ezerrelJanaboy
-
félisten
-
bobalazs
nagyúr
válasz spammer #31582 üzenetére
Nekem sem kell gondolkozni rajt, feliratok nélkül is megy az értés. De van hogy nem, egyszerűen ha nem vagyok ráhangolódva, és nincs elég idő ráhangolódni, csak gyorsba letolni valamit, oda már kell a felirat. Vagy ez vagy a hangerőt kell feljebb nyomni amíg meg nem értem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest