Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    "Jack Ryan" 4. évad 3 rész alapján

    Magam se akarom elhinni, de egyelőre jó, sőt! :K
    Nem tudom fog-e ez változni a későbbi részekben, amit most leírok, de van egy dolog amit lehetetlen nem észrevenni: a címadó főszereplő, nem a főszereplő :D :D :D
    Jack-ünk ott van mindenhol, de a beszéd döntő részét mások végzik nagyon durva, úgy kell emlékeztetni magam,hogy "ja amúgy ő a Jack Ryan".
    Engem ez amúgy nem zavar, mert bár az Office-ban kedveltem, de Krasinski nem főszerepre való, lehet ezt a készítők is észrevették...

    Továbbá, James Greer azaz Wendell Pierce...nos lehet meghalványultak az emlékeim, de Greer a könyvekben messze nem ilyen "cool" meg mocskosszájú. Amúgy nem negatívum, csak 3 évadon keresztül azért hozta a Greer-es stílust most meg egy az egybe The Bunk-ra váltott :C de mondom, nekem ez bejön csak fura. Egyelőre stabil 7,5/10, ha így folytatódik az évad még ettől is több pontot adok.

    Tetszett hogy az első részben, mintha valami bocsánatkérés lenne a nézők felé (?), 2 beszélgetésben is utaltak arra hogy szakmaiatlan buta akció volt ami oroszban (3. évad) történt. Ha ez bocsánatkérés volt, akkor elfogadva.

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák