Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Severance
    Különválás

    Amilyen lassú folyású volt ez a sorozat, annyira felpörgött a végére :C

    Remek atmoszféra, abszurd (néha absztrakt) jelenetek, melankolikus hangulatú sorozat, látszólag kevés és lassú történet vezetéssel, hatalmas faktornyi watafakk érzéssel. Már az alapfelvetés is érdekes, milyen lehet az az élet, ahol a munkában töltött időd során, leválasztják az emlékeidet, így a benti éned, nem emlékszik a kinti énedre, és fordítva. Ugyan az az ember maradsz? Van e joga a kintinek döntenie a benti sorsáról? Mi van, ha a benti, nem akarja folytatni ezt a munkát? És milyen kihatással van ez a megosztott élet, mindkét személyiségedre?

    Mindez megspékelve némi szektás agymosásos érzéssel, remek és kifejezetten zavarba hozó színészi játékkal és jelenetekkel. Egyedül abba tudok csak belekötni, hogy a kinti élet bemutatása szinte kizárólag este történik, fény nélkül a sötétben, alig lehet valamit a képernyőn kivenni belőle.

    Jöhet a következő évad.

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák