Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Casa de papel/Money heist évadzáró

    Nem szükséges reagálni, csak ki akartam írni magamból, mert egyik haverom sem nézte, és nincs kivel megbeszéljem azt a mérhetetlen csalódottságot amit az évadzáró utolsó 10 perce óta érzek. :(((

    Mi a franc volt ez a befejezés? Ennél nyálasabb lezárást rég láttam, egyértelmű hogy itt már a netflix csodálatos script doktorai mondták tollba az eredeti íróknak mit és hogy csináljanak, hogy éljen a franchise és lehessen eladni ezt azt a jövőben is.
    Hogy a francba lehet kihozi hősöknek a végén az ilyen tolvajokat? Töktelen írói banda, legalább a fele csapat el kellett volna essen odabent, legdrámaibb az lett volna ha kiszabadulnak, majd szép lassan levadásszák őket, és rettegve bujkálni kényszerül a maradék. Semmilyen szempontból nem lett érdekes a lezárás. Nincsenek tündérmesék, ilyen egyezség nem jöhet létre, semmilyen szinten nem köthető a realitáshoz az egész hókuszpókusz.

    Nekem azért tetszett meg, mert olyan zseniálisan átgondoltnak találtam mint a Prison Break-et, de már az első évad vége előtt elbukta ezt a szintet.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák