Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    Horace and Pete 1. rész

    Ez igen! Nagyon komoly kis anyag, bár még csak az első részt néztem meg, de ezt most muszáj leírnom, hogy ez alapján nem meglepő az IMDB-n a 9 pont.

    Louis C.K. és Steve Buscemi a címadó Horace és Pete szerepében, akik egy 100 éve megnyílt bárt (kocsmát) vezetnek... többet nem is akarok mondani róla, mert a fantasztikus első epizódban elmesélésre kerül a történetük (legalábbis egy része).

    Az egész olyan, mintha egy színdarabot néznénk, mintha egy színpadi felvétel lenne: nincs zene, csak néha, mikor zenegépből szól. A betérő vendégek többek között olyan komoly témákról beszélgetnek, mint pl. a politika (konzervatívok vs. liberálisok), a család, szülői felelősség, tradíciók, jogviták stb.

    Ki kell emelnem még Alan Alda nevét, aki zseniálisan hozza a zsémbes öreget, de vannak itt még olyan nevek is, mint Edie Falco vagy éppen Jessica Lange. :)

    Aki egy komoly mondanivalóval rendelkező drámát keres, annak ajánlom bepróbálásra. De lehet, hogy érdemes beosztani, mert egyrészt csak 10 rész (nem is lesz több), másrészt kicsit súlyos lehet egyben ledarálni.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák