Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Orphan Black

    Valaki írta visszább, hogy unalmas volt a kezdés, hát ezzel nem értek egyet. Bár igaz, a 3. rész nem volt akciódús, de az is izgalmas volt.

    És most így hirtelen ennyi a pozitívum, ami eszembe jut.

    Mert Helena visszahozás nekem baromira nem jön be, az pedig, hogy belehelyezték abba a vallási közösségbe, meg még jobban elszomorít, sőt. A 3. rész alatt komolyan elgondolkoztam hogy én ezt most itt hagyom abba. Persze a sztori miatt adott a téma, el lehet menni abba az irányba, de akkor el fognak veszíteni (ami persze kit izgat, őket biztosan nem). Aztán jött a rész végén a csattanó és az előzetes a következő részhez, úgyhogy még megnéztem azt is. De az sem igazán győzött meg a folytatásról. Szóval nagyon gondolkozom azon, hogy ez lehet kasza lesz, pedig a szívem szakad meg érte, de ezt a fanatikus vallási vonalat nem akarom tovább követni.

    + láttam a Cloneversation-t is, ami egy az egyben népbutítás, és nagyot csalódtam, mert azt gondoltam, hogy a BBC America jó, de aztán rájöttem, hogy már a nevében is benne van, hogy America, így nem lesz ez így jó :(

Új hozzászólás Aktív témák