-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Rommel6600 #2105 üzenetére
A drehernél finomabb annyival
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
válasz Rommel6600 #2105 üzenetére
Hát én inkább ászokat vagy drehert iszom mint Heinekent, nem jön be valahogy
-
F-ECT$
titán
válasz Rommel6600 #2105 üzenetére
Kicsit túlzó volt a merci/trabi hasonlat, de a sörökre pont az a jellemző, hogy kicsivel több pénzért sokkal jobb sört kapsz, és nem nagyon van olyan sör, ami megfizethetetlen lenne. (A boroknál inkább megfigylhető, hogy 2 palack között 5x-ös ár van, és élvezetben pedig alig jobb a drágább...)
Egyébként nem vagyok márkabuzi, és azt is vallom, hogy a csapolt söröknél legalább annyit jelent a jó csapolás, mint maga sör: ittam már finom Drehert, és szar Löwenbraut, de egy szint alatt lehetsz te a csapolómesterek királya, akkor is csak rossz sört fogsz kapni (szarból nem lehet várat építeni).
Üveges sört meg csak akkor iszok, ha nem tudok csapoltat szerezni.Dive ever, work never.